Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Τα έκαναν γυαλιά καρφιά!!! video

«Κατάληψη στο γραφείο του Γιώργου Χουλιαράκη απο ένστολους σημειώθηκε πριν απο λίγα λεπτά.

Ειδικότερα, οι Πρόεδροι των ομοσπονδιών των ενστόλων, δηλαδή της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και του Λιμενικού, εισέβαλαν στο κτήριο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, επί της οδού Πανεπιστήμίου, στο κέντρο της Αθήνας.

Οι επικεφαλής των ομοσπονδιών έφτασαν μέχρι το γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών, ζητώντας απο τις γραμματείς του να συναντήσουν τον Γιώργο Χουλιαράκη, αναφέρει το imerisia.gr

Δείτε τι δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρης Γερακαράκος



Στο μεταξύ, άνοιξαν, πριν από λίγη ώρα, η λεωφόρος Αμαλίας και η οδός Ακαδημίας, ενώ κλειστή παραμένει η λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας, έως το Χίλτον, λόγω της πανελλαδικής συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, που πραγματοποιούν οι πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης, ζητώντας τη μονιμοποίησή τους ή την ανανέωση των συμβάσεών τους.

Η θητεία των 4.000 πυροσβεστών που προσλήφθηκαν στις 10 Φεβρουαρίου 2012 λήγει αύριο (Πέμπτη) και, όπως τονίζουν, κινδυνεύουν να βρεθούν στο δρόμο, εάν δεν μονιμοποιηθούν οι μισοί, σύμφωνα με το νόμο, και αν δεν ανανεωθούν οι συμβάσεις των υπολοίπων.

Οι συγκεντρωμένοι βρίσκονται τώρα στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος, στην οδό Μουρούζη, ενώ, όπως είπαν, πρόκειται στη συνέχεια να πραγματοποιήσουν πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.


Ένταση επικρατεί αυτή την ώρα στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με τους πυροσβέστες να σπάνε τον αστυνομικό κλοιό και να εισβάλλουν στο κτήριο.

Φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης έσπασαν την γυάλινη κεντρική είσοδο του υπουργείου και εισέβαλαν στο ισόγειο του κτηρίου.

Οι πυροσβέστες ζητούν να μονιμοποιηθούν εδώ και τώρα και ζητάνε από την κ. Γεροβασίλη να τους δώσει τώρα οριστική απάντηση σε όσα ζητούν

2

3

4

5

6



thumbnail_arxiki_foto_1

thumbnail_www