Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΘΕΑΤΡΟΥ!!!



Φωτογραφία της Maria Karahaliou.






Οι ομάδες θα παρουσιάσουν (κατά σειρά έναρξης θεατρικής δραστηριότητας) :


Ελληνική Κοινότητα Βρυξελλών: απόσπασμα από το έργο των Ρέππα-Παπαθανασίου "Συμπέθεροι από τα Τίρανα", σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αργυρόπουλου, με τον Γιώργο Μαγκλή, την Τούλα Μονογιού και τον Τάσο Φιλιππίδη.


Ελληνικό Θεατρικό Εργαστήρι Βρυξελλών: ένα σκετς από το έργο του Μάριου Ποντίκα "Εσωτερικαί ειδήσεις", «Ο τιμωρημένος 'Ελληνας, σκηνή από άλλο έργο» σε σκηνοθεσία Τάσου Νυχά, με την Αγγελική Καλλιάνου και τον Γιώργο Στρογγύλη.


Υ-GREC: το τραγούδι του Μάνου Χατζιδάκι (στίχοι και μουσική) «Ο Ηθοποιός» από τη μουσική παράσταση "Οδός Ονείρων", σε σκηνοθεσία Γιάννη Γαβρά, με τη Στέλλα Ανδρουλάκη, τη Βασιλική Βήδενμαϊερ και τον Γιάννη Γαβρά.


Ελληνικό Θέατρο Βελγίου: απόσπασμα από την μονόπρακτη κωμωδία του Ιάκωβου Καμπανέλλη "Ο επικήδειος", σε σκηνοθεσία Γιάννη Γαβρά, με τον Γιώργο Ανδρονίδη.


Λύκειο των Ελληνίδων Βρυξελλών: το μονόπρακτο της Λούλας Αναγνωστάκη "Ο ουρανός κατακόκκινος", σε σκηνοθεσία Γιάννη Οικονομίδη και Μαρίας Καραχάλιου, με την Άννα-Μαρία Λυμπεροπούλου.


ΘΕΣΠΙΣ Βρυξελλών: τη μονόπρακτη κωμωδία του Άντον Τσέχωφ "Πρόταση γάμου", σε μετάφραση και σκηνοθεσία Αριστείδη Λαυρέντζου, με τον Βασίλη Μάγνη, τον Δημήτρη Στασινόπουλο και τη Μελίνα Στρούγγη.


NOTA THEATRALE: το μονόλογο της Σάρα Κέιν από το "Λαχταρώ" (Crave), σε σκηνοθεσία Βούλας Καγιάσα, με τη Γιώτα Τσελέπη.





Τρίτη 27 Μαρτίου 2018, ώρα 8 μ.μ.


Θέατρο Lijsterbess

Lijsterbessenbomenlaan 6, 1950 Kraainem

Πληροφορίες-πώληση εισιτηρίων:

Περίπλους, rue Froissart 115, τηλέφωνο 02 230 93 35
Τάσος Νυχάς τηλ. 0496 557275 – και όλες οι θεατρικές ομάδες

Γενική είσοδος: 10 €