Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Οι πρόσφυγες έχουν λεφτά και iPhone, δεν θαλασσοπνίγονται!!!



Μόνο ως εξωφρενικά μπορούν να χαρακτηριστούν τα όσα είπε ο διοργανωτής του barbeque στα Διαβατά, Δημήτρης Ζιαμπάζης, επικεφαλής της κίνησης «Ενωμένοι Μακεδόνες».

Πραγματικά ώρες-ώρες είναι να απορείς με τον τρόπο που σκέφονται κάποιοι άνθρωποι... Ένα τέτοιο παράδειγμα αποτελεί η περίπτωση του Δημήτρη Ζιαμπάζη, ο οποίος είναι διοργανωτής του περίφημου barbeque στα Διαβάτα κατά το στο hot spot που φιλοξενούνται πρόσφυγες και μετανάστες.

Ο συγκεκριμένος λοιπόν που είναι και επικεφαλής της κίνησης «Ενωμένοι Μακεδόνες», μιλώντας σήμερα στο Open TV, όταν ρωτήθηκε πως θα νιώσει όταν θα τρώει σουβλάκια μπροστά σε πεινασμένους και εξαθλιωμένους ανθρώπους είπε: «Δεν θα έλεγα ότι είναι τόσο εξαθλιωμένοι. Οι περισσότεροι δεν έχονται καν από εμπόλεμες ζώνες. Είναι καλοντυμένοι με πανάκριβα ρουχαλάκια, με τα iphone τους, με τα wifi τους. Τους δίνουν φαγητά από το κέτερινγκ και τα πετάνε γιατί δεν τους αρέσουν...».

Μάλιστα, μεταξύ άλλων είπε πως όλοι αυτοί έρχονται στην χώρα μας λόγω τυχοδιωκτισμού, καθώς δεν είναι φτωχοί από τη στιγμή πακτωλό χρημάτων στους δουλεμπόρους.

Το εντελώς εξωφρενικό είναι πως όταν του επισημάνθηκε το γεγονός πως είναι δυνατόν να ριψοκινδυνεύουν τη ζωή τους και τη ζωή των παιδιών τους στην θάλασσα, αφού είναι... τόσο ευκατάστατοι και να θαλασσοπνίγονται, απάντησε ότι δεν πνίγονται, οι διακινητές τρυπάνε τις βάρκες όταν βλέπουν το λιμενικό.