Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΗΤΗΣ!!! video






Το ξύλο της χρονιάς τους από αγανακτισμένους Κρητικούς με «κατσούνες» έφαγαν οι «αλληλέγγυοι» στο Ρέθυμνο.

Υπέρ της απόφασης της ΠΕΔ Κρήτης ψήφισε το δημοτικό συμβούλιο Ρεθύμνου, το οποίο συνεδρίασε για το θέμα του μεταναστευτικού εν μέσω σοβαρών επεισοδίων που είχαν ξεκινήσει τουλάχιστον 2,5 ώρες νωρίτερα.

Ειδικότερα, λόγω της προγραμματισμένης συζήτησης για το μεταναστευτικό σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο, είχε προγραμματιστεί εδώ και μέρες, έξω από το δημαρχείο, συγκέντρωση από μερίδα πολιτών που δεν επιθυμούν να φιλοξενηθούν πρόσφυγες στο νησί.

Ωστόσο, άμεσα οργανώθηκε αντισυγκέντρωση, από ομάδα αντιφασιστών που υποστηρίζουν την έλευση των προσφύγων.

Τα πρώτα επεισόδια ξεκίνησαν όταν οι δύο ομάδες συναντήθηκαν έξω από το δημαρχείο Ρεθύμνου.

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκονταν ανάμεσα στις δύο συγκεντρώσεις, ενώ δεν αποφεύχθηκαν ούτε η ρίψη χημικών, σε στιγμές έντασης, αλλά ούτε και οι μικροτραυματισμοί μεταξύ των δύο πλευρών.

Ομάδα αντιφασιστών διασταύρωσε τα ξίφη της με ομάδα ατόμων που αντίκειται στη φιλοξενία προσφύγων στην Κρήτη. Οι συμπλοκές εντάθηκαν με χρήση ακόμα και καδρονιών από τις αντικρουόμενες ομάδες και πριν βγουν τα πράγματα εκτός ελέγχου, η αστυνομία πραγματοποίησε ρίψη δακρυγόνων για να καταλαγιάσει την έκρηξη, ωστόσο δεν αποφεύχθη ο τραυματισμός τριών τουλάχιστον ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες αργά το απόγευμα έγινε προσαγωγή μιας κοπέλας, η οποία όμως μεταφέρθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, καθώς ήταν τραυματισμένη, ενώ έχει συγκεντρωθεί πλήθος και στην πλατεία μπροστά από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου.

Έκπληκτοι οι κάτοικοι της πόλης σε ακτίνα χιλιομέτρων ένιωσαν ξαφνικά τσούξιμο στη μύτη και το λαιμό, ενώ δάκρυσαν τα μάτια τους, ενώ έντρομοι οι δάσκαλοι του 2ου Δημοτικού Σχολείου, απέναντι από το δημαρχείο, κλείστηκαν με τα παιδιά μέσα στις αίθουσες για να αποφύγουν τα προβλήματα από τα χημικά.

Η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαταστάθηκε, ωστόσο δυνάμεις της αστυνομίας παραμένουν στο Δημαρχείο, σε περίπτωση που αναζωπυρωθεί η ένταση με την επίμαχη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρεθύμνου να πραγματοποιείται κανονικά εντός της αίθουσας του δημοτικού συμβουλίου και σε ζωντανή αναμετάδοση:

Εκτός δημαρχείου όμως παραμένουν ταμπουρωμένοι τόσο οι αντιφασίστες, όσο και η ομάδα που αντίκειται στον ερχομό των προσφύγων, ενώ εκτάκτως βρίσκεται στο Ρέθυμνο μετά τα γεγονότα και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης, Ανδρέας Δασκαλάκης.







Σοκ και δέος επικράτησε στο indymedia με τους «αλληλέγγυους» να καλούν τρομοκρατημένοι τα συντρόφια τους να τους συνδράμουν για να γλιτώσουν από τους αγανακτισμένους Κρητικούς.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

«ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΜΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΩΡΑ – από @@@ 28/09/2016 12:31 μμ. – Θεματικές: Αντιφασισμός / Αντιεθνικισμός / Αντιρατσισμός: Γίνονται συμπλοκές με φασίστες στην πλατεία Δημαρχείου στο Ρέθυμνο. Καλείται κόσμος άμεσα» –

«Ρέθυμνο: Επίθεση μπάτσων και νεοναζί εναντίων αντιφασιστών: Σήμερα το πρωί είχε καλεσθεί αντιφασιστική συγκέντρωση στο δημαρχείο καθώς θα συζητούνταν στο δημοτικό συμβούλιο για την εγκατάσταση προσφύγων στην πόλη. Θεωρητικά οι νεοναζί της χα είχαν καλέσει συγκέντρωση στις 13:30.

Στις 12 το μεσημέρι που ήταν η αντιφασιστική συγκέντρωση είχαν συγκεντρωθεί περίπου 30 αντιφασιστές αλλά τους περίμεναν στην αυλή του δημαρχείου 20 φασίστες μαζί με κρυμμένα ματ που ήταν μέσα στο δημαρχείο. Σύντομα υπήρχαν αντεγκλήσεις και συμπλοκή. Η αντιφασιστική αναγκάστηκε να υποχωρήσει κάτω από την πίεση των ματ και τις φυσουνιές που έπεφταν μπροστά ακριβώς από το 2ο δημοτικό σχολείο

Η τρομοκρατία της ξεπουλημένης, ανθελληνικής συγκυβέρνησης και των ταγμάτων εφόδου της άκρας αριστεράς δεν θα περάσει. Περαστικά στα συντρόφια και άλλη φορά μόνο μαζί με ΜΑΤ οι κινητοποιήσεις υπέρ των λαθρομεταναστών.»

Μια μέρα πριν, ισλαμιστές πέταξαν προκήρυξη στο Τυμπάκι και καλούσαν σε εξέγερση και σφαγή των Ορθοδόξων- Το υπογράφει η «Μουσουλμανική αδελφότητα Κρήτης»

Άγνωστοι είχαν πετάξει προκήρυξη σε δρόμους του Τυμπακίου με περιεχόμενο όπως «οι άπιστοι δεν μπορούν να έχουν γη και καλλιέργειες διότι αυτό ανήκει μόνο σ΄ εμάς τους πιστούς», «Ο Αλλάχ επιτάσσει οι πιστοί του να είναι κυρίαρχοι της γης». H προκήρυξη φέρει την υπογραφή: «Μουσουλμανική Αδελφότητα Κρήτης»!

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Στο όνομα του Αλλάχ του Μεγαλόψυχου, του Φιλεύσπλαχνου. Να πεις. «Είναι ο Αλλάχ, ο Μοναδικός. Ο Αλλάχ, ο Ανεξάρτητος, τον οποίο όλοι ικετεύουν. Δεν τεκνοποιεί και δεν έχει γεννηθεί. Και δεν υπάρχει κανένας όμοιός Του» (Κοράνι, κεφ. 112, μέρος 30 Αλ Ικλάς)
Εσείς είστε ο ανώτερος λαός του κόσμου όλου, μόνο η πίστη σας μετράει και κανενός άλλου, έχετε δικαίωμα ζωής και θανάτου και ιδιοκτησίας επάνω σε κάθε άλλον άνθρωπο που θα τολμήσει να αμφισβητήσει την πρωτοκαθεδρία σας και δεν θα ασπαστεί την πίστη σας/μου.

Ο Αλλάχ επιτάσσει οι πιστοί του να είναι κυρίαρχοι της γης όπου θα ζουν, και μόνο αυτοί θα μπορούν να έχουν ιδιοκτησίες, και μόνο εμείς θα μπορούμε να έχουμε τη γη.

Ο Αλλάχ είπε ότι θα πρέπει να κατακτηθεί όλος ο πλανήτης, και οι πιστοί του να έχουν την γη και τις καλλιέργειες.

Οι άπιστοι δεν μπορούν να έχουν γη και καλλιέργειες διότι αυτό ανήκει μόνο σ΄ εμάς τους πιστούς.

Οι άπιστοι θα λαμβάνουν μόνο από εμάς κατά πως επιβάλει το ιερό ΚΟΡΑΝΙ μόνο την ελεημοσύνη.

Κοράνι 9:12 «Κι αν αυτοί (οι άπιστοι) σπάσουν τον όρκο τους μετά τη συμφωνία και (απροκάλυπτα) κατηγορήσουν τη θρησκεία σας, τότε πολεμήστε με τους αρχηγούς των απίστων – ασφαλώς οι όρκοι τους δεν αξίζουν –έτσι ώστε να σταματήσουν».

Κοράνι 8:12 «Θυμηθείτε ότι ο Κύριος σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): «Είμαι μαζί σας: δώστε αντοχή στους Πιστούς»

ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΡΗΤΗΣ»

Δυστυχώς τα χειρότερα έρχονται…