Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

O Γιώργος Μαυρικος βρίζει τον Μεϊμαράκη!!!

Ο εκδότης της εφημερίδας «Ακρόπολη» Γιώργος Μαυρικος, ο οποίος συνελήφθη για εκβίαση, είχε εξαπολύσει επίθεση κατά τότε προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη λίγες ώρες πριν το κρίσιμο debate των πολιτικών αρχηγών.

Η Συγγρού θεώρησε ως μέγιστο ατόπημα το περιστατικό αυτό και συνεργάτες του κ. Μεϊμαράκη με το που έφτασαν στην ΕΡΤ διαμαρτυρήθηκαν έντονα στην διοίκησή της.

Δείτε το video


Ποτάμι : Δείξε μου τους φίλους σου

Σε ανακοίνωσή του το ποτάμι τονίζει ότι είναι «ηθικά έκθετη είναι η διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης από το γεγονός ότι ο εκδότης που συνελήφθη σήμερα με την κατηγορία του εκβιασμού μπορεί να προκαλούσε απορίες για το πώς εκδίδει εφημερίδα με ανύπαρκτη κυκλοφορία, όμως δεν εμπόδισε την ΕΡΤ να υπογράψει συμφωνία αμοιβαίας συνεργασίας και μάλιστα κατά την προεκλογική περίοδο (9 Σεπτεμβρίου 2015)»

«Το ότι πολλοί δημοσιογράφοι είχαν κινηθεί νομικά εναντίον του, με την κατηγορία της συκοφαντίας σε βάρος τους για σχέσεις με το ΔΝΤ δίχως κανένα στοιχείο, δεν ήταν λόγος να είναι πιο προσεκτικοί. Τους βόλευε γιατί οι περισσότεροι ασκούσαν κριτική στην κυβέρνηση» αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει:

«Όσο για την ιστοσελίδα Left.gr που δημοσίευσε σήμερα στην πρώτη σελίδα "βαθυστόχαστο" άρθρο έτερου συλληφθέντος με τίτλο «Η Google μπορεί να ρίξει τον Τσίπρα» τι να πει κανείς. Δείξε μου τους φίλους σου...»