Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

κόλλησε το γκάζι - Το μοιραίο post του Παντελή Παντελίδη στο Facebook


Σοκ από την τραγωδία!
Δύο μόλις ημέρες πριν από το τραγικό τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή ο Παντελής Παντελίδης είχε κάνει μια ανάρτηση στο Facebook που πολλοί έσπευσαν να ερμηνεύσουν ως προφητική…

“Πρεμιέρα πλησιάζει,
κόλλησε το γκάζι” είχε γράψει ο γνωστός τραγουδιστής ο οποίος ήταν ενθουσιασμένος για την συνεργασία του με την Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

Αύριο Παρασκευή θα εμφανιζόταν στην σκηνή δίπλα στους αγαπημένους του συνάδελφους και ο Παντελής χρησιμοποίησε τους στίχους από το τραγούδι του “και εγώ σ’ αγαπώ”.

Λίγα 24ωρα αργότερα το γκάζι… κόλλησε κόβοντας απότομα το νήμα της ζωής για τον νεαρό καλλιτέχνη

Σοκάρει τον καλλιτεχνικό κόσμο και όχι μόνο η είδηση ότι σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα ο γνωστός τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης.Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 8 και 20 το πρωί.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία το αυτοκίνητα που οδηγούσε και με το οποίο κινούνταν από την πύλη του παλιού αεροδρομίου προς τη Βουλιαγμένης με μεγάλη ταχύτητα κατέληξε στις μπάρες του δρόμου στη στροφή που οδηγεί στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Από την σφοδρή σύγκρουση το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα σιδερικών. Οι πυροσβέστες απεγκλώβισαν νεκρό τον νεαρό τραγουδιστή ενώ δύο κοπέλες που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένες.

Δυστυχώς ο γνωστός καλλιτέχνης σύμφωνα με τις πληροφορίες από το νοσοκομείο υπέστη πολύ σοβαρά και πολλά τραύματα στο κεφάλι, ήταν αδύνατο για τους γιατρούς να τον σώσουν.

Η θλιβερή είδηση επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο από τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη.