Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Nεογνά για 1200 ευρώ!!!


Σοκαριστικό πώς παρουσιάζουν τα παιδάκια λες και πρόκειται για κάποιο… αντικείμενο προς πώληση. Στο κρατίδιο Μαντία Πραντές στην κεντρική Ινδία ένα ιδιωτικό νοσοκομείο «φρόντιζε» να λύνει το πρόβλημα όσων γυναικών είχαν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Εμπόριο βρεφών πραγματοποιούσε ιδιωτικό νοσοκομείο στην πόλη Gwalior στο κρατίδιο Μαντία Πραντές στην κεντρική Ινδία. Οι υπεύθυνοι και το προσωπικό του νοσοκομείου φρόντιζαν να πείσουν όσες γυναίκες είχαν μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη, να μην κάνουν έκτρωση, αλλά να κρατήσουν το παιδί και να το αφήσουν στο νοσοκομείο.

Στην συνέχεια το νοσοκομείο κανόνιζε την πώληση των βρεφών για 1.200 ευρώ, είτε σε ζευγάρια που δεν μπορούσαν να αποκτήσουν δικά τους παιδιά, είτε σε ανθρώπους που προόριζαν τα νεογέννητα για μελλοντικούς σκλάβους.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο νοσοκομείο και κατέγραψε σε βίντεο τα δωμάτια που φιλοξενούνται τα βρέφη που είναι προς πώληση, ενώ συνέλαβε πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων τον διευθυντή και τον διαχειριστή του νοσοκομείου. Εκπρόσωπος της αστυνομίας δήλωσε ότι σε μια περίπτωση ένα ζευγάρι που είχε αποκτήσει δύο αγόρια και κατοικεί στο κρατίδιο, ζήτησε να ανταλλάξει το ένα αγόρι με ένα νεογέννητο κορίτσι που ήταν προς πώληση.

O ίδιος ανέφερε ότι, όταν ένα κορίτσι ή οι γονείς του κατέφευγαν στο νοσοκομείο και ζητούσαν τον τερματισμό μιας ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης, οι γιατροί τους προέτρεπαν να κρατήσουν το παιδί με την υπόσχεση μιας ασφαλούς και μυστικής γέννας. Η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο στο νοσοκομείο μετά την πληροφορία για πώληση τριών βρεφών σε ισάριθμα ζευγάρια που δεν μπορούσαν να αποκτήσουν δικά τους παιδιά.