Πέμπτη 7 Απριλίου 2016

Στο Ευρωκοινοβούλιο εργάζοvται οι τρομοκράτες!!!

brussels-570
Στο Ευρωκοινοβούλιο, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπός του, είχε εργαστεί παλαιότερα ένας από τους τρομοκράτες που αιματοκύλισαν πρόσφατα τις Βρυξέλλες.

Ο εν λόγω τρομοκράτης είχε δουλέψει ως καθαριστής, το 2009 και το 2010, για εξωτερικό ανάδοχο. Η ταυτότητα του ατόμου δεν έχει αποκαλυφθεί για νομικούς λόγους.

«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επιβεβαιώνει ότι πριν από επτά και έξι χρόνια, ένας από τους δράστες των τρομοκρατικών επιθέσεων στις Βρυξέλλες είχε εργαστεί για περίοδο ενός μηνός για εταιρεία καθορισμού, με την οποία είχε σύμβαση το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο εκείνη την εποχή», ανέφερε ο εκπρόσωπος του Ευρωκοινοβουλίου.

«Ως φοιτητής, εργάστηκε για ένα μήνα το καλοκαίρι καθαρίζοντας το κοινοβούλιο, το 2009 και για ένα μήνα το 2010. Οπως απαιτείται από το συμβόλαιο, η εταιρεία καθαρισμού παρείχε αποδείξεις για την απουσία ποινικού μητρώου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο», πρόσθεσε.

Είχε προηγηθεί - σύμφωνα με το Politico - προειδοποίηση του επικεφαλής του ΕΛΚ, Μάνφρεντ Βέμπερ ότι ένας από τους ύποπτους τρομοκράτες δούλευε κάποτε στους χώρους που κινούνται οι ευρωβουλευτές.

Σημειώνεται ότι το ευρωπαϊκό κοινοβούλιο άλλαξε την εταιρεία καθαρισμού με την οποία συνεργάζεται πριν από τρία χρόνια.