Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Aστυνομικός o δολοφόνος του οδηγού ταξί!!! video



Αστυνομικός φέρεται να είναι σύμφωνα με τα τοπικά μέσα της Καστοριάς, ο δράστης της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί το βράδυ της Παρασκευής.

Η αστυνομία φέρεται να έχει συλλάβει ως δράστη αστυνομικό που υπηρετούσε στην ΟΠΚΕ, ο οποίος μάλιστα σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, συμμετείχε στις έρευνες της Αστυνομίας, μετά τη δολοφονία.

Το χρονικό του εγκλήματος
Ο 52χρονος οδηγός ταξί, βρέθηκε νεκρός το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς βρέθηκε ένας οδηγός ταξί, με τις πληροφορίες να λένε ότι ο άνδρας έχει πυροβοληθεί.

Αστυνομικές πηγές λένε ότι ο άνδρας βρέθηκε νεκρός έξω από το ταξί του με μια σφαίρα στο κεφάλι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος ήταν 40 με 50 μέτρα μακριά από το ταξί του κι είχε τραύμα από πυροβόλο όπλο στον κρόταφο. Έχει βρεθεί κάλυκας, ο οποίος φαίνεται να είναι από όπλο 45 χιλιοστών αλλά περισσότερα στοιχεία θα δείξει η βαλλιστική.

Πανικός επικράτησε σε όλη την Καστοριά. Η αστυνομία απέκλεισε την περιοχή ενώ συναγερμόςσήμανε σε όλη την πόλη όπως βλέπετε στις πρώτες εικόνες από το αιματοβαμμένο σημείο.

Τον έψαχναν όλο το απόγευμα
Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένειά του έψαχνε τον οδηγό ταξί από νωρίς το απόγευμα. Συγκεκριμένα, γύρω στις 17:30 άρχισαν να τον αναζητούν γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Νεκρός βρέθηκε λίγο πριν τις 21:00, με το όχημά του να εντοπίζεται στην περιοχή της Λεύκης, μέσω του συστήματος των Ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρία στην Αθήνα.

Όλα αυτά, την ώρα που παραμένει ασύλληπτος ο μανιακός δολοφόνος των ταξιτζήδων στην Αθήνα. Στο πρώτο άκουσμα της χθεσινοβραδινής είδησης, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν μήπως συνδέονται οι υποθέσεις.

Δείτε τα βίντεο: