Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Ποιο είναι το προφίλ του δολοφόνου των "Ταληροφονιαδων"!!!

Τελικά ποιον κοπιάρει ο serial killer των ταξιτζήδων; – Τα συμπεράσματα της ΕΛ.ΑΣ



Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση του μανιακού δολοφόνου που έχει βάλει στο στόχαστρο οδηγούς ταξί, προσπαθούν να σχηματίσουν το «προφίλ» του δράστη, προκειμένου να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά σε αυτόν.

Στην ΕΛ.ΑΣ πιστεύουν πως ο δράστης «τρέφεται» από τη δημοσιότητα που έχει δοθεί στις επιθέσεις του, ενώ θεωρούν δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο σημείο του εγκλήματος.

Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο που έχουν εντοπίσει οι Αρχές, είναι οι ομοιότητες στη δράση του δολοφόνου των οδηγών ταξί με τον 19χρονο σπουδαστή του ΟΑΕΔ Δημήτρη Πατμανίδη που τον Απρίλιο του 2009 είχε σοκάρει το πανελλήνιο. Τότε ο 19χρονος είχε μπει οπλισμένος στο κτίριο της σχολής του στην Πέτρου Ράλλη κι αφού τραυμάτισε έναν συμμαθητή του και δύο υπαλλήλους εργοστασίου, στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛΑΣ τότε ο νεαρός είχε προαναγγείλει την πράξη του στο προφίλ του στο MySpace. Εκεί είχε αναρτήσει δεκάδες φωτογραφίες στις οποίες κρατούσε μετασκευασμένα όπλα, παρόμοιο τους είναι αυτό που χρησιμοποιεί ο δολοφόνος των οδηγών ταξί.