Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Στο έλεος των μεταναστών η Ελλάδα!!!



Το πρόβλημα των υπεράριθμων προσφύγων και μεταναστών και της ανεξέλεγκτης εισροής τους στη χώρα μας έχει πάρει πλέον ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Η εισβολή μάλιστα, παράνομων μεταναστών και προσφύγων από τον Έβρο και από τα νησιά ολοένα και αυξάνεται, χωρίς να φαίνεται κάποια δραστική λύση, τουλάχιστον στο ορατό μέλλον.

Το να βοηθάς πρόσφυγες και μετανάστες, κυρίως εκείνους που φεύγουν από εμπόλεμες περιοχές για να σώσουν τη ζωή τους, είναι έργο θεάρεστο, να μετατρέπεις όμως τη χώρα σου σε ξέφραγο αμπέλι, καταργώντας ουσιαστικά τα σύνορα, καθώς αφήνεις να εισέρχονται ελεύθερα παράνομοι μετανάστες, ακόμη και τζιχαντιστές, αφού δεν υπάρχει κανένας έλεγχος, αποτελεί εθνικό έγκλημα.

Οι μετανάστες οι οποίοι ζητούν όλο και περισσότερα δικαιώματα, κλείνουν κεντρικούς δρόμους ανά πάσα ώρα και στιγμή με αποτέλεσμα να δημιουργείται σοβαρά προβλήματα και να ξεσπούν επεισόδια, ενώ ο κίνδυνος σε πολλές περιοχές της χώρας μας να δημιουργηθούν καταστάσεις χάους είναι πλέον ορατός.

Χθες μέλη της ΚΕΕΡΦΑ και 159 πρόσφυγες, οι οποίοι έχουν εγκαταλείψει το κέντρο υποδοχής και φιλοξενίας στη Μαλακάσα, πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, στην οδό Θηβών, ζητώντας την άμεση μετακίνησή τους σε σπίτια και ξενοδοχεία. Να σημειωθεί δε, ότι εδώ και μέρες περιφέρονται σε δρόμους της Αθήνας και κοιμούνται όπου βρουν…

Σχέδιο αποσταθεροποίησης και ισλαμοποίησης από τον Ερντογάν

Σήμερα, για ακόμη μία φορά, παράνομοι μετανάστες που πέρασαν από την Τουρκία στον Έβρο, έκλεισαν τον δρόμο στον κόμβο της Καβύλης στην Ορεστιάδα και δεν αφήνουν κανέναν να περάσει.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της αστυνομίας οι οποίες… απλώς παρακολουθούν την κατάσταση, αφού οι παράνομοι μετανάστες έχουν καθίσει στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα οι αγανακτισμένοι οδηγοί, ανάμεσα τους και στρατιωτικοί που πηγαίνουν στις μονάδες τους, να αναγκάζονται να πηγαίνουν από τον παράδρομο.

Η απουσία του κράτους εμφανής και στο εν λόγω ζήτημα. Η απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί σε κάποια hot spots, βιασμοί, μαχαιρώματα, τριτοκοσμικές συνθήκες διαβίωσης έχει γίνει γίνει αρκετές φορές πρωτοσέλιδο στον ξένο Τύπο.

Η Ελλάδα βρίσκεται στο έλεος των μεταναστών, η κυβέρνηση είναι ανύπαρκτη και η Ευρώπη… νίπτει τας χείρας της. Όσο για τον κίνδυνο ακόμη και ισλαμοποίησης της χώρας, κάτι που φαίνεται υπερβολικό σε πολλούς, είναι πλέον υπαρκτός. Ο σουλτάνος Ερντογάν αποτελεί μια τεράστια απειλή και προσπαθεί με όλους τους τρόπους να μας κατακτήσει. Υπάρχουν τελικά δυνάμεις σ αυτή τη χώρα που θα αντισταθούν και θα καταφέρουν να αλλάξουν την κατάσταση;