Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Swinging Μέρκελ με Τσίπρα «Πότε θα γνωρίσω την Μπέττυ;»

tsipras-merkel-650


Πριν ξεκινήσει η άτιμη τούτη διαπραγμάτευση ο Αλέξης Τσίπρας φανταζόταν… σκόρδα την ώρα πρόφερε το όνομα της Άνγκελα Μέρκελ και χρησιμοποιούσε μεταξύ άλλων τον χαρακτηρισμό «Μερκελιστές» όταν ήθελε να απαξιώσει τους πολιτικούς του αντιπάλους.

Μετά την ολοκλήρωση της Οδύσσειας των διαβουλεύσεων με τους δανειστές, δεν αποκλείεται η Γερμανίδα Καγκελάριος να κάνει ένα… εκπαιδευτικό ταξίδι στην Αθήνα, προσκεκλημένη προσωπικά από τον Έλληνα πρωθυπουργό, με τη δέσμευση να ξεναγηθεί στις ομορφιές της πρωτεύουσας.

Αυτή ήταν τουλάχιστον – όπως ανέφερε η «Realnews» - η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα προς την Γερμανίδα ομόλογό του όταν η τελευταία εξέφρασε ενδιαφέρον να γνωρίσει την Μπέτυ Μπαζιάνα, λέγοντας του ότι τη βρίσκει πολύ ενδιαφέρουσα και γλυκιά! Κολακευμένος ο συνομιλητής της, είπε ότι η σύντροφός του θα δεχόταν με χαρά την Καγκελάριο και το σύζυγό της στην Αθήνα προκειμένου το πρωθυπουργικό ζεύγος να τους δείξει, όχι μόνο τους αρχαιολογικούς χώρους, αλλά και σύγχρονες εικόνες από τη ζωή στην πόλη.

Αυτό να δούμε, double date στην Πλάκα μεταξύ των δύο ηγετών και των συντρόφων τους και ας… χάσει τη λαλιά του ο Λαφαζάνης.