Πέμπτη 19 Μαΐου 2016

ΠΤΩΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΤΗΣ EGYPTAIR ΜΕ 56 ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΚΑΙ 10 ΑΤΟΜΑ ΠΛΗΡΩΜΑ!!!



Εκτελούσε το δρομολόγιο Παρίσι – Κάιρο και χάθηκε κάπου πάνω από τη Μεσόγειο, ενώ νωρίτερα είχε περάσει πάνω από την Κρήτη. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι δύο πιλότοι ήταν εξαιρετικά έμπειροι… όπως ανακοινώνει σε tweet η αεροπορική εταιρεία. Στο αεροπλάνο επέβαιναν 56 επιβάτες και 10μελές πλήρωμα αναμεσά τους και ένα παιδί και δύο βρέφη! Μεγάλη επιχείρηση σε εξέλιξη για τον εντοπισμό του αεροσκάφους που πιθανολογείται ότι έπεσε στη θάλασσα.

Το αεροσκάφος της EgyptAir βρίσκονταν 16 χιλιόμετρα εντός του εθνικού εναέριου χώρου της Αιγύπτου, όταν το στίγμα του εξαφανίστηκε από τα ραντάρ τα ξημερώματα, σύμφωνα με αξιωματούχο των αιγυπτιακών αερογραμμών.

Το υπουργείο Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου, συγκεντρώνει στοιχεία για την τεχνική κατάσταση του αεροσκάφους, που εξαφανίστηκε στη Μεσόγειο.

Την ίδια ώρα, αξιωματούχος του αεροδρομίου στο Παρίσι, αρκέστηκε στην εξής δήλωση: «Το αεροσκάφος δεν προσγειώθηκε. Αυτό μπορούμε να πούμε για την ώρα».

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρονται στην πτήση 804 με 56 επιβάτες και 10 άτομα πλήρωμα. Το αεροσκάφος εκτελούσε το δρομολόγιο από το Παρίσι προς Κάιρο και σύμφωνα με την εταιρεία έχει χαθεί η επαφή μαζί του. Το στίγμα του χάθηκε από το ραντάρ.
Μια ανακοίνωση που σήμανε συναγερμό, καθώς επί της ουσίας αναφέρεται σε πτώση του αεροσκάφους.



Η πτήση ξεκίνησε εννιά λεπτά μετά τις έντεκα το βράδυ από το Παρίσι. Το αεροσκάφος “χάθηκε” λίγο πριν τις τρεις. Πρόκειται για μια πτήση που διαρκεί συνήθως περισσότερες από τέσσερις ώρες. Ως τώρα δεν έχει υπάρξει κανένα σχόλιο από την Αιγυπτιακή κυβέρνηση.