Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

Kαι το μ... χτενίζεται - O Σαμαράς καλεί σε Nτιμπέιτ τον Τσίπρα




 Με μελανά χρώματα περιέγραψε ο πρόεδρος της ΝΔ κατά την ομιλία του στην κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του την κατάσταση που θα επικρατήσει την επομένη του δημοψηφίσματος στην περίπτωση που υπερισχύσει το «Όχι».

Σε περίπτωση του «όχι» χρήματα δεν θα υπάρχουν για ΔΝΤ και για τα ομόλογα της ΕΚΤ πως ονομάζεται αυτό; Ανεξέλικτη χρεοκοπία. Αγροτικές επιδοτήσεις, το ΕΣΠΑ , τα προγράμματα Erasmus θα χαθούν. Την ερχόμενη Τρίτη αν ανοίξουν οι τράπεζες ή θα κουρέψουν τις καταθέσεις ή θα μας πάνε στην δραχμή και ας μας πουν ότι κινδυνολογώ. Κορόιδεψαν τον κόσμο αλλά αυτή την φορά δεν θα τα καταφέρουν.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάλεσε σε τηλεμαχία τον πρωθυπουργό με την συμμετοχή όλων των πολιτικών αρχηγών προκειμένου ο ελληνικός λαός να μάθει την αλήθεια αλλά και τα πραγματικά σχέδια που είχε ο Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα τόνισε με κατηγορηματικό τρόπο πως το πραγματικό ερώτημα είναι Το πραγματικό ερώτημα που τίθεται είναι το ναι η όχι στην Ευρώπη και στο Ευρώ και η έξοδος οδηγεί στο χάος. Η Ευρώπη ετοιμάζεται για έκτακτη ανθρωπιστική βοήθεια για την Ελλάδα. Τα πάντα θα καταστραφούν εκτός από ένα το μεγάλο κομματικό κράτος που θα διαλύει τον ιδιωτικό και αγροτικό τομέα και τις επενδύσεις.

Μας κατηγορούσαν για κινδυνολογία όταν μιλούσαμε για κλειστές τράπεζες και capital controls και τώρα όλα αυτά συμβαίνουν. Δεν κλείνουν οι τράπεζες όλη ελληνική οικονομία κλείνει. Ακόμα και ο πιο δύσπιστος το καταλαβαίνει αυτό. Είμαστε στην αρχή ενός εμφράγματος. Πόση αξιοπρέπεια έχει να συνωστίζονται οι άνθρωποι στα τραπεζικά μηχανήματα. Μιλούν για φόβο. Εδώ έχουμε πραγματικά γεγονότα . Στις 15 Ιουλίου δεν θα έχουν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις. Έλεγαν συνεχώς ψέματα , το πρόγραμμα Θεσσαλονίκης βρίσκεται ήδη στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας.