Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

Μεγάλα κυκλοφοριακά προβλήματα στις Βρυξέλλες!!!

Η κατάσταση της κυκλοφορίας στο κέντρο των Βρυξελλών ήταν αρκετά καλή, το πρωί της Δευτέρας, της πρώτης ημέρας του νέου σχεδίου της κυκλοφορίας στο Πεντάγωνο. Η κίνηση ήταν πυκνή κατά τον εσωτερικό δακτύλιο και στις κύριες οδούς πρόσβασης στην πρωτεύουσα.

H Αντιδήμαρχος Βρυξελλών για την κινητικότητα, Els Άμπη (Open VLD), ήταν πολύ προσεκτικός στην πρώιμη συμπεριφορά των οδηγών μετά την έγκριση του σχεδίου.

Μετά από αρκετούς μήνες προετοιμασίας, η επέκταση του πεζόδρομου ήταν μια πραγματικότητα την Δευτέρα το πρωί. «Ήταν μια φυσιολογική ώρα αιχμής για ένα πρωί," είπε η κα Άμπη. "Φυσικά, ο καθένας δεν γνώριζε τις αλλαγές. Στο αποκορύφωμα της το σιδηροδρομικό σταθμό Midi, για παράδειγμα, υπάρχει πλέον πρόσβαση στο κέντρο από την Avenue de Stalingrad και όχι από το Boulevard Lemonnier, να γίνει μονόπλευρη. Αλλά αρκετοί άνθρωποι είχαν αναπτυχθεί σε στρατηγικά σημεία για να δώσουν εξηγήσεις. "

Το Κέντρο Κινητικότητας Mobiris επιβεβαιώνει ότι η κίνηση ήταν πολύ βαρύτερη από το συνηθισμένο τις ώρες αιχμής, και ενώ ένας καλός αριθμός των σχολείων δεν είναι πλέον ενεργός.

«Ήταν ιδιαίτερα προβληματική στις σήραγγες. Στην επιφάνεια αυτή ήταν αρκετά καλή», εξήγησε ο Camille Thiry, εκπρόσωπος των Βρυξελλών.

Σύμφωνα με την ίδια, παράγοντες εξηγούν αυτά τα προβλήματα κυκλοφορίας. «Υπάρχουν βέβαια και οι πεζοι, αλλά δεν είναι η κύρια αιτία. Η εργασία σε Schuman δεν προκάλεσε προβληματα . Το γεγονός ότι οι οδηγοί δεν μπορούν να μπουν μέσα από την πλευρά μπροστά από το κτίριο Berlaymont για να ενταχθούν στο δρόμο έχει επηρεάσει ολόκληρη την περιοχή. "


Επίσης, σύμφωνα με Mobiris  η Κινητικότητα, θα επιβραδύνει τις επόμενες ημέρες!