Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

H Κωνσταντοπούλου θα στείλει πιστολή στον Martin Schulz




H Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Κωνσταντοπούλου λέει ότι θα στείλει επιστολή στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz για το ελληνικό χρέος.


 H Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι θα στείλει επιστολή στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz, τον παρακαλεί να ενημερώσει τους  βουλευτές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σχετικά με το ελληνικό χρέος και ότι ο ίδιος αποφεύγει δηλώσεις που δεν δείχνουν σεβασμό στις αποφάσεις των Ελλήνων.


 O Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Martin Schulz πρέπει να απέχει από περαιτέρω δηλώσεις που δεν δείχνουν σεβασμό προς τη δημοκρατική απόφαση και την ετυμηγορία ... και από την άλλη πλευρά ότι αυτός συμβάλλει καθοριστικά στην ενημέρωση όλων των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - το οποίο συνέρχεται σε ολομέλεια στο Στρασβούργο - για το το θέμα του ελληνικού χρέους, και μη βιωσιμότητα του, η οποία έγινε δεκτή από το ΔΝΤ, είπε n Κωνσταντοπούλου.

Έπίσης, ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα πρέπει επίσης να συζητήσουμε τις «ακραίες παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" των πολιτών της Ελλάδα από τις πολιτικές των μνημονίων και των προγραμμάτων διάσωσης.