Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

Εγώ σκότωσα τον Κρητικό στην Γερμανία – H σύζυγος του σχεδίασε το φόνο!!!




Την δολοφονία του 32χρονου Αντώνη Χριστοφάκη, από το Σίβα του Δήμου Φαιστού. ο οποίος βρέθηκε νεκρός στα σύνορα Γερμανίας – Αυστρίας, ομολόγησε ο βασικός ύποπτος που βρισκόταν υπό κράτηση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 28χρονου κρατούμενου, κ. Γιώργος Βλαχόπουλος, «χθες το βράδυ ομολόγησε στις αστυνομικές αρχές, ότι εξαιτίας ερωτικής αντιζηλίας, σχεδίασε με τη σύζυγο του θύματος Αλεξάνδρα το φόνο του 32χρονου και τον εκτέλεσε ο ίδιος.

«Και οι δυο κρατούνται και κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως», όπως αναφέρει ο κ. Βλαχόπουλος ο οποίος αύριο το πρωί θα έχει συνάντηση με τον κατηγορούμενο πριν από την προσαγωγή του στις δικαστικές αρχές.

Ο 28χρονος Ελληνας, είχε συλληφθεί καθώς οι αρχές των θεωρούσαν βασικό ύποπτο στη δολοφονία. Σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα στο σπίτι του βρέθηκε ένα όπλο, το οποίο εξετάζεται εάν έχει χρησιμοποιηθεί στην συγκεκριμένη δολοφονία.

Υπενθυμίζεται πως από την πρώτη στιγμή κρατείται και ανακρίνεται και η σύζυγος του άτυχου κρητικού η οποία έπεσε σε αντιφάσεις από την πρώτη κατάθεση που έδωσε στις αστυνομικές αρχές, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστά αν έχει ομολογήσει και η ίδια τη συμμετοχή της στο στυγερό έγκλημα.

Ο 32χρονος είχε μετακομίσει μαζί με τη Γερμανίδα σύζυγο του και το παιδί τους μόνιμα στο εξωτερικό.


Σύμφωνα με τα ευρήματα το πτώμα του 32χρονου εντοπίστηκε έχοντας χτυπηθεί ς και μάλιστα σύμφωνα με την έρευνα των ξένων αρχών έχει γαζωθεί από έξι 6 σφαίρες. Το σημείο στο οποίο εντοπίστηκε η σωρός του 32χρονου είναι κοντά στα σύνορα Αυστρίας- Γερμανίας και απέχει περίπου 200 χιλιόμετρα από τον μόνιμο τόπο κατοικίας του. Το πτώμα του 32χρονου είδε ένας οδηγός νταλίκας, ενώ οδηγούσε στην εθνική οδό, πίσω από το προστατευτικό κάγκελο.