Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Οι βλαχο-showbiz της συμμορίας των Ρομά!!!



Mετά την προφυλάκιση του νεαρού Αγγλούπα οι άνδρες της Ασφάλειας ξεσκονίζουν έναν προς έναν και μία προς μία τους επιβάτες και το πλήρωμα της θαλαμηγού ιδιοκτησίας γνωστού κοσμηματοπώλη την οποία εκμίσθωσαν οι νεαροί επιχειρηματίες των νοτίων προαστείων για να απολαύσουν με τις συνοδούς τους μια απόδραση στο κάψιμι της Αρμάτας-την ιστορική αυτή γιορτή των Σπετσών που έχει μετατραπεί σε κοσμική εκδήλωση του καλού κόσμου αλλά και του υποκόσμου.



Μετά την προφυλάκιση του νεαρού Αγγλούπα λοιπόν οι άνδρες της Ασφάλειας έχουν μαρκάρει και λοκάρει έτερο επιχειρηματία της παρέας που δραστηριοποιείται μεταξύ άλλων στην Τοκογλυφία, το παράνομο εμπόριο τσιγάρων και πάει λέγοντας.



Ο νεαρός που κυκλοφορεί με “επώνυμες” συνοδούς της εγχώριας βλαχο-showbiz oι οποίες διασκεδάζουν φορώντας τα πανάκριβα κλοπιμαία της συμμορίας των Ρομά (και οι οποίες είναι πολύ πιθανόν να κληθούν να καταθέσουν) έχει προσβάσεις-σύμφωνα με το ρεπορτάζ- σε διεφθαρμένους αστυνομικούς οι οποίοι κι αυτοί με την σειρά του βρίσκονται σε στενή παρακολούθηση και από στιγμή θα γίνει το μεγάλο μπαμ της σύλληψής τους.



Ο νεαρός ΝΟΝΟΣ της Γλυφάδας που καταφέρνει να ξεγλιστράει όλα αυτά τα χρόνια σύμφωνα με πληροφορίες αναζητεί τρόπους να αποδράσει από τη χώρα εγκαταλείποντας στο υπόγειο γκαράζ τα πολυτελή αυτοκίνητα των χιλιάδων κυβικών που δεν μπορεί να δικαιολογήσει με τις φορολογικές του δηλώσεις, οι οποίες επίσης βρίσκονται στο μικροσκόπιο των αρχών.

Ακόμη και ο ιδιοκτήτης της θαλαμηγού που νοίκιασε το σκαρί στην παρέα με τους αρχηγούς της συμμορίας των Ρομά βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών οι οποίες αναζητούν σχετικά παραστατικά. Ολοι οι εμπλεκόμενοι (των τηλεπερσόνων συμπεριλαμβανομένων) της μεγάλης παρέας του Νονού της Γλυφάδας βρίσκονται στο μικροσκόπιο της τεράστιας έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ακόμη και ελικόπτερα χτενίζουν κάθε τόσο την περιοχή. Κάποιοι σκέπτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να παραιτηθούν από μόνοι τους και να δώσουν στην ψύχρα άλλους όπως τον φημολογούμενο συνταξιούχο υποστράτηγο που παρείχε πληροφορίες στα κεφάλια της συμμορίας ώστε να παίρνουν τα μέτρα τους…