Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

Τα hotspot θα καίγονται διότι οι πρόσφυγες δεν θέλουν να μείνουν στην χώρα μας - Oι ελληνικές Αρχές εξάρθρωσαν 2 κυκλώματα τζιχαντιστών!!!

Μουζάλας: Εξαρθρώσαμε 2 κυκλώματα τζιχαντιστών που ήρθαν με το κύμα των προσφύγων - Κεντρική Εικόνα

Στην αποκάλυψη ότι οι ελληνικές Αρχές εξάρθρωσαν 2 κυκλώματα τζιχαντιστών που είχαν εισχωρήσει στη χώρα με το κύμα των προσφύγων προέβη ο Γιάννης Μουζάλας.

«Η κυβέρνηση είναι συνέχεια πάνω στο θέμα αυτό και καταφέραμε να εξαρθρώσουμε 2 κυκλώματα τζιχαντιστών», είπε ο υπουργός Μεταναστευτικής πολιτικής, που αναφέρθηκε συνολικά στο προσφυγικό –μεταναστευτικό.

«Τα hotspot που φιλοξενούν πρόσφυγες θα καίγονται διότι οι πρόσφυγες εξεγείρονται γιατί δεν θέλουν να μείνουν στην χώρα μας. Στη χώρα μας υπάρχουν τώρα 60.000 μετανάστες, από τους οποίους οι 30.000 μπορούν να φύγουν, ενώ θα δούμε τι θα γίνει και με τους υπόλοιπους», είπε ο κ. Μουζάλας, προτού αναφερθεί ειδικά στα νησιά.

«Τα νησιά έχουν μεγάλο πρόβλημα, δοκιμάζονται από το προσφυγικό-μεταναστευτικό, γιατί η αύξηση του πληθυσμού εκεί δημιουργεί προβλήματα, τα οποία το κράτος προσπαθεί να τα λύσει και δεν είναι απών από το πρόβλημα αυτό. Ασφαλώς οι συνθήκες στα νησιά δεν είναι και οι καλύτερες, πρέπει να τις βελτιώσουμε και ζητάμε σε αυτό την βοήθεια των τοπικών φορέων».