Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

ΤΑ ΝΗΣΙΑ MAΣ «ΒΡΑΖΟΥΝ»!!!

69cfab8846e8a6d3dca20dab033059b4  aaa
Μεγάλο κύμα μεταναστευτικών ροών περιμένουν οι αρχές ασφαλείας της χώρας μετά τις προκλητικές δηλώσεις Ερντογάν αλλά και με βάση τα πρώτα δείγματα σύμφωνα με τα οποία, καθημερινά πλέον, φτάνουν στα νησιά πάνω από 200-300 μετανάστες και πρόσφυγες.

H κυβέρνηση παίρνει ήδη τα πρώτα μέτρα και όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, η διοίκηση της αστυνομίας ρωτάει αστυνομικούς εάν θέλουν οικειοθελώς να μετατεθούν για 6 μήνες στα ακριτικά νησιά, ιδιαίτερα σε αυτά που υπάρχουν Hotspot, καθώς εντείνονται και οι εντάσεις μεταξύ των προσφύγων και μεταναστών με τους γηγενείς Έλληνες.

Στην περίπτωση βέβαια που δεν καλυφθούν οι θέσεις των αστυνομικών στα νησιά, η ηγεσία των σωμάτων ασφαλείας θα προχωρήσει σε αποσπάσεις. Hδη έχουν γίνει αρκετές κρούσεις σε αστυνομικούς να μετατεθούν τουλάχιστον για 6 μήνες στα νησιά μας για την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, μπροστά στο κύμα προσφύγων που σκέφτεται να διοχετεύσει ο Ερντογάν.

Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες ο κ. Μουζάλας μετά την έκρυθμη κατάσταση που σημειώθηκε στα Hotspot είχε ζητήσει την άδεια από την Ευρωπαϊκή Ενωση να μεταφερθούν μετανάστες που δημιουργούσαν προβλήματα στην ηπειρωτική Ελλάδα σε κλειστού τύπου εγκαταστάσεις.