Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

NEKPOΣ o μακελάρης του Βερολίνου!!!

Σκότωσαν στο Μιλάνο τον μακελάρη του Βερολίνου – Φώναξε «Αλλάχου άκμπαρ»!

Milano_Drastis01New
Νεκρός από σφαίρες αστυνομικών έπεσε στο Μιλάνο ο μακελάρης του Βερολίνου.

Ο άνδρας που σκοτώθηκε στο Μιλάνο κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία είναι «χωρίς αμφιβολία» ο Τυνήσιος ύποπτος, δήλωσε ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών σε συνέντευξη Τύπου που βρίσκεται αυτή την ώρα σε εξέλιξη.

Πληροφορίες του Reuters αναφέρουν πως ο Τυνήσιος ύποπτος της τρομοκρατικής επίθεσης στο Βερολίνο έπεσε νεκρός από πυρά αστυνομικών στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Milano_Drastis01
Milano_Drastis01New
Η La Repubblica μεταδίδει ότι σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία στο Μιλάνο το πρωί της Παρασκευής σκοτώθηκαν δύο Ισλαμιστές, ένας εκ των οποίων προτού πεθάνει φώναξε «Αλλάχου Ακμπαρ» και εικάζεται πως είναι ο 24χρονος Τυνήσιος.

Στο περιστατικό τραυματίστηκε κι ένας αστυνομικός.

Milano_Drastis03


ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ Ο ΤΥΝΗΣΙΟΣ ΜΑΚΕΛΑΡΗΣ 

Δείτε τον αστυνομικό που τραυματίστηκε στην ανταλλαγή πυρών στο Μιλάνο



Νεκρός, κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στο Μιλάνο, τα ξημερώματα, έπεσε ο ύποπτος για την επίθεση στο Βερολίνο Άνίς Άμρι.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/12) αστυνομικοί σταμάτησαν τον ύποπτο για έλεγχο. Μόλις του ζήτησαν την ταυτότητά του, τράβηξε 22άρι πιστόλι και πυροβόλησε εναντίον τους φωνάζοντας Αλλαχού Ακμπάρ.



Από το όπλο του τρομοκράτη τραυματίστηκε ελαφρά στον ώμο ο Ιταλός αστυνομικός Κριστιάν Μόβιο.

Ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι της Παρασκευής εξήρε τις αστυνομικές αρχές της Ιταλίας και επισκέφθηκε τον τραυματία αστυνομικό στο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι ο αστυνομικός που σκότωσε τον δράστη ήταν μόλις εννιά μήνες στο αστυνομικό σώμα. Τα στοιχεία του ωστόσο παραμένουν άγνωστα.