Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Eίδαμε την παράσταση "Η ιστορία της αυτοθυσίας" και τη σχολιάζουμε!!!








Τέσσερις παραστάσεις μας ταξίδεψαν μέσα από το θεατρικό έργο που ανέβασε με επιτυχία Ελληνικό Θεατρικό Εργαστήρι - Atelier Théâtral Grec από τις 20 μέχρι τις 23 Οκτωβρίου 2016. 

Το δυνατό σενάριο του Βασίλη Μαυρογεωργίου και της θεατρικής σκηνής Skrow theater , η σκηνοθεσία του Τάσου Νυχά και οι 6 αντάξιες ερμηνείες από τους ηθοποιούς συνέβαλαν στο δυνατό χειροκρότημα του θεατρόφιλου κοινού των Βρυξελλών.

Είναι γνωστό αλλά είναι και λογικό άλλωστε, όλοι οι θεατρικοί σύλλογοι των Βρυξελλών να βασίζονται σε έναν πυρήνα ηθοποιών που διαθέτουν. Η σωστή όμως διανομή το λεγόμενο “Casting” που γίνετε από το “Ελληνικό Θεατρικό Εργαστήρι - Atelier Théâtral Grec” και τον σκηνοθέτη Τάσο Νυχά, φέρνει τις θεατρικές επιτυχίες και αυτά τα αποτελέσματα που όλοι μας είδαμε και απολαύσαμε.

Οπτικοακουστικό - δυνατές ερμηνείες από 6 αντάξιους ηθοποιούς, έργο, μας έδωσε μια δυνατή γροθιά στο στομάχι μας και μας άφησε τα σημάδια που θα κουβαλάμε πάνω μας από την ερώτηση “Εγώ τι θα έκανα σε ανάλογη κατάσταση”!!!