Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Η ΒΟΖΕΝΜΠΕΡΓΚ ΤΑ ΈΧΩΣΕ ΣΤΟΝ ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ!!!



Απολογούμενος για πολλοστή φορά για το σχόλιό του για τις χώρες του Νότου εμφανίστηκε ο Γερούν Ντάισελμπλουμ κατά την παρουσία του στο Ευρωκοινοβούλιο. 

Ωστόσο όλα δείχνουν ότι οι γυναίκες της Ευρώπης δεν είναι έτοιμες να ξεχάσουν. Χαρακτηριστική ήταν η παρέμβαση της Ελληνίδας ευρωβουλευτού, Ελίζας Βόζεμπεργκ η οποία του είπε ότι προσέβαλε όλες τις γυναίκες της Ευρώπης και θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί.

Ο Ολλανδός ζήτησε συγγνώμη για την δήλωσή του για τα «ποτά και τις γυναίκες» από τις χώρες του Νότου στην αρχή της ομιλίας του. Μάλιστα ο Γερούν Ντάισελμπλουμ επανέλαβε πως η συγκεκριμένη δήλωση δεν είχε στόχο να προσβάλει κανένα στον ευρωπαϊκό Νότο.

Να υπενθυμίσουμε πως η δήλωση που πυροδότησε την επίθεση στον Ολλανδό υπουργός Οικονομικών και πρόεδρο του Eurogroup, την οποία φέρεται, να είχε κάνει σε συνέντευξη που έδωσε στη γερμανική εφημερίδα FAZ ήταν η εξής: «Κατά τη διάρκεια της κρίσης του ευρώ, οι χώρες του Βορρά έδειξαν αλληλεγγύη στις χώρες που επηρεάσθηκαν από την κρίση. Ως σοσιαλδημοκράτης, αποδίδω εξαιρετική σημασία στην αλληλεγγύη. Αλλά και αυτοί έχουν υποχρεώσεις. Δεν μπορούν να ξοδεύουν όλα τα χρήματα σε ποτά και γυναίκες και μετά να ζητούν βοήθεια».