Τρίτη 23 Μαΐου 2017

H 8χρονη με ελληνικό όνομα "Saffie Rose Roussos" αγνοείται μετά από την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ!!!

Το κοριτσάκι ονομάζεται Saffie Rose Roussos και αγνοείται μετά από την τρομοκρατική επίθεση στο Μάντσεστερ, αμέσως μετά το τέλος της συναυλίας της Αριάνα Γκράντε.

Την φωτογραφία του κοριτσιού δημοσίευσαν οι οικείοι της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 



22 νεκροί και 59 τραυματίες από την επίθεση

Στους 22 νεκρούς και τους 59 τραυματίες έχει ανέλθει ο τραγικός απολογισμός από βομβιστική επίθεση σε συναυλία της Αριάνα Γκράντε στο Μάντσεστερ Αρένα τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία που δημοσιοποίησε η βρετανική αστυνομία, μεταξύ των θυμάτων περιλαμβάνονται και παιδιά. Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση, η επίθεση πραγματοποιήθηκε από έναν και μόνο δράστη, ο οποίος ενεργοποίησε τον εκρηκτικό μηχανισμό.

Μάρτυρες είπαν στο BBC ότι η έκρηξη έγινε μετά το τέλος της συναυλίας της αμερικανίδας ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε σε χώρο έξω από το στάδιο, και ότι ήταν ισχυρή.

Δεν υπάρχουν λεπτομέρειες, αλλά η αστυνομία δήλωσε ότι «το επεισόδιο αντιμετωπίζεται ως τρομοκρατικό» μέχρι αντίθετων ενδείξεων, και παρέπεμψε στον ιστότοπό της στο Twitter για νεότερα.

Το πρακτορείο Reuters επικαλείται ως πηγές δυο Αμερικανούς αξιωματούχους που κάνουν λόγο για υποψία για δράση βομβιστή αυτοκτονίας.

Στο χώρο της συναυλίας βρέθηκε και άλλη συσκευή με εκρηκτικά. Η αστυνομία θα παρακολουθήσει την ελεγχόμενη έκρηξη και ζητά από τους πολίτες να μην πανικοβληθούν, καθώς στη συγκεκριμένη περίπτωση η κατάσταση θα βρίσκεται υπό έλεγχο.