Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Διπλός μπελάς για Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού!





Την καλύτερή τους περίοδο περνούν οι Τζένιφερ Άνιστον και Τζάστιν Θερού! Μετά τον ευτυχισμένο γάμο τους, ετοιμάζονται να ζήσουν το θείο δώρο του να γίνουν γονείς.

Την αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της ηθοποιού, που φαίνεται ότι περιμένει δίδυμα, έκανε το περιοδικό ΟΚ!. Το δημοσίευμα μάλιστα, αναφέρει ότι η Χολιγουντιανή σταρ μετά από πολλές προσπάθειες θα καταφέρει τελικά να αποκτήσει παιδάκια.



Η Τζένιφερ πληροφορήθηκε ότι θα γίνει μητέρα μόνο λίγες ημέρες πριν από το μυστικό γάμο της με τον σύντροφό της, στην έπαυλή τους στην Καλιφόρνια. Και βέβαια, το ανακοίνωσε με χαρά σε εκείνον, ετοιμάζοντας του και ένα ρομαντικό δείπνο. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, τότε δεν γνώριζε ότι περιμένει δίδυμα. Το έμαθε αργότερα, όταν ο Τζάστιν βρισκόταν στα γυρίσματα μιας ταινίας στο Τέξας.



Η 46χρονη έστειλε στον καλό της μια φωτογραφία από τον υπέρηχο που είχε κάνει και αστειευόμενη του έγραψε: «διπλός μπελάς!». Προς το παρόν, το ζευγάρι δεν έχει πάρει επίσημη θέση, ωστόσο, σε πρόσφατη εμφάνισή της η Άνιστον φαινόταν ότι είχε παχύνει λίγο. Όλοι νόμιζαν ότι ήταν από το χαλαρό πρόγραμμα διατροφής της στο μήνα του μέλιτος, αλλά η διάσημη ηθοποιός είχε το δικό της κρυφό μυστικό….