Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Σιωπή της σιωπής. Συγγενής του Βενιζέλου, συμμορία Παπανδρέου




Μία πρωτοφανής επιχείρηση συγκάλυψης απέναντι στο πλιάτσικο που έκανε η συμμορία Παπανδρέου στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Τελευταίο δείγμα, η δίωξη κατά του κουνιάδου του Ε. Βενιζέλου, για το θαλασσοδάνειο του ΤΤ.

Προσπάθησαν να το συγκαλύψουν καταστρέφοντας ακόμα και την ίδια την τραπεζα, ζημιώνοντας τους μικρομετόχους, αλλά ουδείς μίλησε.

Ευτυχώς που η έρευνα κατέληξε στην Πόπη Παπανδρέου και το σκάνδαλο βγήκε στην επιφάνεια.

Κακουργηματική δίωξη σε βάρος του Αλέξανδρου Μπακατσέλου, άσκησε η αρμόδια οικονομική εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί η Δικαιοσύνη για τα θαλασσοδάνεια του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Μετά την εξέλιξη αυτή το σκάνδαλο του ΤΤ προσλαμβάνει πολιτικές διαστάσεις αφού τα κριτήρια για την χορήγηση των δανείων όπως φαίνεται δεν είχαν καμιά σχέση με το τραπεζικό σύστημα αλλά επρόκειτο για ρουσφέτια σε επιχειρηματίες με συστημικές διασυνδέσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πεθερός του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ελέγχεται και για ζητήματα που αφορούν την Proton Bank.


Δυστυχώς, ο ένας μετά τον άλλον οι πλιατσικολόγοι αφήνονται ελεύθεροι.

Ελεύθεροι για ένα σκάνδαλο που κόστισε 4 δις Ευρώ στον Ελληνικό λαό.

Ελεύθεροι για ένα σκάνδαλο που φέρνει ξεκάθαρα την υπογραφή Παπανδρέου.

Και όμως, παρά τις εξελίξεις δεν μιλά κανείς. Αυτό γιατί όλοι έφαγαν κομμάτι από την πίττα των κλοπιμαίων. Μέσω μαύρων αμοιβών, μέσω διαφημιστικών καταχωρήσεων, με όποιον τρόπο μπορείτε να φανταστείτε.

Αποκορύφωμα; Η απελευθέρωση Γριβέα – Βάτσικα και τα “αυθόρμητα ρεπορτάζ” που ακολούθησαν και η συγκάλυψη της εμπλοκής του κουνιάδου του Ε. Βενιζέλου.

Όπλο σε αυτή την συμμορίτικη μεθόδευση είναι μόνον η λαϊκή δράση, η λαϊκή αφύπνιση, η στιγμή που θα πούμε “ως εδώ” και θα διαδώσουμε την αλήθεια.

 Η εταιρεία λοιπόν ονομάζεται Institute for Climate and Energy Security

Όνομα που ξεκάθαρα ταυτίζεται με το ακρωνύμιο “I4CENSE”, το δημοσιοποιημένο όνομα της εταιρείας δηλαδή, μέσω της οποίας λαμβάνονται χορηγίες από κρατικούς φορείς, οργανισμούς αλλά ακόμα και τη …SIEMENS!

Συνεχίζοντας την έρευνα διαπιστώσαμε ότι η επωνυμία της εταιρείας δεν βρισκόταν γενικώς στον τηλεφωνικό κατάλογο αλλά και στην συγκεκριμένη διεύθυνση δεν φαινόταν εταιρεία με αυτό το όνομα.



Σε αυτοψία λοιπον που κάναμε στο κτίριο (φωτό), είδαμε ότι όντως δεν υπήρχε ούτε ταμπελάκι, ούτε καν κουδούνι (!). Βλέποντας ότι ως αποδέκτη αλληλογραφίας ο κύριος Παπανδρέου είχε δηλώσει το όνομα Etude Häsler, είδαμε ότι στο ίδιο κτίριο στεγάζεται το γνωστό δικηγορικό γραφείο H&B LAW, (κλικ στην φωτό για μεγένθυση), όπου υπεύθυνος είναι ο κύριος Hasler Marc. Την αυτοψία επιβεβαιώνει και η καταχώρηση στον τηλεφωνικό κατάλογο.

Η εταιρεία του Ανδρέα Α. Παπανδρέου, στεγάζεται στο δικηγορικό γραφείο H&B LAW, γραφείο που φημίζεται για τις δραστηριότητες τους σε …Venture Capitals, συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιρειών, δραστηριότητες με μεγάλη ζήτηση από ανθρώπους με διαθέσιμα κεφάλαια, για τους οποίους η Ελβετία είναι ακόμα “ασφαλές λιμάνι”. Δεν είναι τυχαίο ότι η εταιρεία έχει ειδικό division για Ρώσους πελάτες.

Το τι είδους εταιρείες στεγάζονται σε δικηγορικά γραφεία με τέτοιον τρόπο, ρωτήστε κάποιους ειδικούς να σας διαφωτίσουν όσοι δεν το γνωρίζετε.

Δείτε σκαναρισμένα αποσπάσματα του καταστατικού της εταιρείας, με την επίσημη σφραγίδα του Ελβετικού κράτους και τις υπογραφές τους. Το καταστατικό είναι στην διάθεση των αρχών και των ΜΜΕ που θα θελήσουν να παρουσιάσουν το θέμα, αλλά κυρίως στην διάθεση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που πρόσφατα έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Στο μνημόνιο δεν γνωρίζατε τι ψηφίζατε κύριοι. Τώρα δεν μπορείτε να επικαλεστείτε άγνοια.