Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

ΘΥΜΑΜΑΙ – ΤΙΜΩ – ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

Αγαπητοί φιλοι και μέλη του Συλλόγου Κριτών Βελγικό

 Φέτος συμπληρώνονται τα 150 χρόνια από το ολοκαύτωμα του Αρκαδίου που υπήρξε το κορυφαίο γεγονός του πολύχρονου αγώνα για την Ένωση... της Κρήτης με την Ελλάδα. Η θυσία των προγόνων μας για την ελευθερία ανέδειξε το Αρκάδι ως σύμβολο και φάρο φωτεινό που διδάσκει και οδηγεί για τους αιώνες που έρχονται το νόημα της θυσίας, την αγάπη για την πατρίδα και το μεγαλείο της ψυχής των πολιορκημένων.

Το Π.Σ.Κ. (Παγκόσμιο Συμβούλιο Κρητών) σε συνεργασία με την Παγκρήτια Ένωση Αμερικής, την Παγκρήτια Ομοσπονδία Ευρώπης, την Κρητική Ομοσπονδία Αυστραλίας και Νέας Ζηλανδίας τιμώντας τη θυσία των προγόνων μας για την ελευθερία και με αγάπη και χρέος για την Μεγαλομάνα μας ΚΡΗΤΗ με υπερηφάνεια αποφάσισαν να συνδράμουν για τη διατήρηση της ιστορίας μας, τη διαφύλαξη των ιδανικών του γένους μας και την μεταλαμπάδευση της κληρονομίας μας.

 O σκοπός μας θα πραγματοποιηθεί με τη χρήση μοντέρνας τεχνολογίας σε συνεργασια με το ΙΤΕ. Η εγκατάσταση διαδραστικών συστημάτων σε κομβικά-ιστορικά σημεία στη Μονή Αρκαδίου αποτελεί δοκιμασμένη και αξιόπιστη λύση. Πολυμεσικά συστήματα με οθόνες που επιτρέπουν ταυτόχρονη χρήση θα παρέχουν πληροφορίες για την ιστορία της Μονής και θα συμβάλουν καθοριστικά στην εκμάθηση και διεθνή προβολή της καθώς θα υποστηρίζουν πολύγλωσση λειτουργία.

Πιστεύουμε και ευελπιστούμε ότι η αγάπη σας και η προσφοράς σας θα βοηθήσουν στην επίτευξη του κοινού μας στόχου μέσω της συγκέντρωσης €50.000 για τα συστήματα που απαιτούνται.
Όσοι θα θέλατε να συνδράμετε στην προσπάθεια μας θα μπορούσατε να καταθέσετε την προσφορά σας κατευθείαν στον λογαριασμό του Παγκοσμίου Συμβούλιου Κρητών τα στοιχεία του οποίου είναι:
-------------------------------
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΡΗΤΩΝ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 1113792-3 (ΕΙ∆ΙΚΟΣ ΟΨΕΩΣ)
IBAN: GR5008700340000000011137923                                                          
                                                                            



Για το Δ.Σ


ΠΕΡΔΙΚΗΣ Σταυρος
πρόεδρος Σ.Κ.Β - Αντ/δρος Π.Σ.Κ


ΣΗΜΑΝΤΙΡΑΚΗ Ξένια                                                                                                                                                     Γραμματέας Σ.Κ.Β