Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ο άνδρας που έγινε αρχηγός του ΕΛΑΜ!!! video

Από σωματοφύλακας αρχηγός κόμματος: Ο άνδρας από τη φρουρά του Μιχαλολιάκου που έγινε αρχηγός του ΕΛΑΜ [βίντεο] - Κεντρική Εικόνα
Από τη σκληρή προσωπική φρουρά του Νίκου Μιχαλολιάκου βρέθηκε στην κυπριακή Βουλή ως αρχηγός του ΕΛΑΜ.

Ο Χρίστος Χρίστου χθες βρέθηκε για πρώτη φορά στα έδρανα του κυπριακού κοινοβουλίου και έδωσε τη νενομισμένη διαβεβαίωση πίστης στο Σύνταγμα και τους νόμους.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σε διαδικτυακή εκπομπή στο κανάλι της Χρυσής Αυγής αποκάλυψε πως ο Χρίστου έχει τελειώσει την ίδια «μεγάλη σχολή του εθνικισμού της Χρυσής Αυγής» με τον ίδιο και είναι γνήσιο παιδί της Χρυσής Αυγής. Είπε ακόμα πως ο Χρίστου ήταν μέλος της προσωπικής φρουράς του Νίκου Μιχαλολιάκου και ανήκε στα παιδιά που φορούσαν τα κόκκινα τζόκει και συνόδευαν παντού τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής.



Στην πρώτη τους παρουσία την Πέμπτη στη Βουλή οι δύο βουλευτές του ΕΛΑΜ απλώς παρίσταντο καθώς στη κρίσιμη ψηφοφορία για εκλογή προέδρου της Βουλής περιορίστηκαν στη τήρηση αποχής. Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα «Le Parisien», η άνοδος της στάθμης του Σηκουάνα οδήγησε επίσης στο κλείσιμο υπόγειας γραμμής του προαστιακού σιδηροδρομικού δικτύου RER που περνάει από το κέντρο της πόλης. Ήδη έχουν κλείσει πάνω από 40 πάρκα και δημόσιοι χώροι στη γαλλική πρωτεύουσα εξαιτίας του νερού.