Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Γιάννης Χαρούλης 3 Μαρτίου 2015 Ancienne Belgique



Ο Γιάννης Χάρούλης, έρχεται για πρώτη φορά στις Βρυξέλλες την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015 και ώρα 20:30 Ancienne Belgique – AB Anspachlaan 110 Brussels, Belgium

Για περισσότερες πληροφορίες εδώ:
http://www.abconcerts.be/fr/agenda/evenements/giannis-haroulis/18766/

Ο Γιάννης Χαρούλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Έξω Λακώνια (ένα μικρό χωριό στο οροπέδιο Λασιθίου, Κρήτη). Εμποτισμένα με παραδοσιακή ελληνική μουσική, οι συνθέσεις του είναι, ωστόσο, πολύ προσωπικές. Και προσθέτει, σύμφωνα με τις επιθυμίες, όργανα, αρμονίες και τους ρυθμούς της σύγχρονης ποπ-ροκ κουλτούρα του, για να δημιουργήσει μια καινοτόμο και ενδιαφέρον στυλ.

Την τελευταία δεκαετία, ο Γιάννης Χαρούλης έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς Έλληνες καλλιτέχνες. Αυτό το πάθος και αυτός o χαρισματικός ερμηνευτής δίνει συναυλίες κατά τη διάρκεια της οποίας έρχεται πραγματικά σε επαφή με το κοινό.

Οι παραστάσεις του χαρακτηρίζονται από ένα συνδυασμό της ηλεκτρονικής μουσικής και χορωδιών, αυτοσχεδιασμός, κλασικά στοιχεία, ζωντανά looping, progressive rock, jazz και ανατολίτικες επιρροές.

Το πρώτο του άλμπουμ, "γύρω μου και μέσα», κυκλοφόρησε το 2003 και από τότε έχει κερδίσει μόνο δημοτικότητα σε κάθε συναυλία και κάθε νέο άλμπουμ.

O Γιάννης Χαρούλης δεν φοβάται να εμπλακεί με το σώμα και την ψυχή.  Tο 2011, συνεργάστηκε με τον συνθέτη Σταύρου Ξαρχάκου και, λίγο αργότερα, με τον Νίκου Μαμαγκάκη.

Δεν είναι εύκολο να προσδιοριστεί ο Γιάννης Χαρούλης.

Χάρη στην καθαρότητα που αναδύεται και την ικανότητά της να δημιουργήσει κάποια προστασία της ιδιωτικής ζωής, συμβαίνει να ξεκινήσει το κοινό του σε ένα ταξίδι για να ανακαλύψει τον κόσμο του παράδοση και την καινοτομία.