Σάββατο 4 Απριλίου 2015

OKay Colruyt σε ναυτία, εμετό και διάρροια!!!

Vomissements, diarrhées, nausées,... : Colruyt et OKay rappellent les mélanges de salades Everyday et Nice&Easy

Aνιχνεύθηκε Φυτοφάρμακο methiocarb στο φύλλο σε ανάμεικτη σαλάτα σε πακέτα στις μάρκες "Everyday" και "Nice&Easy". Αυτό μπορεί να προκαλέσει πόνο στο στομάχι, ναυτία, εμετό και διάρροια.

Tα σούπερ μάρκετ, "Colruyt" και "OKay et Soluciouss" ζητούν από τους πελάτες να επιστρέψουν τις σαλάτες και υπόσχεται να τους επιστρέψει τα χρήματα. Oι επηρεαζόμενες σαλάτες που πωλήθηκαν μεταξύ 1 και 4 Απριλίου. Χρήσης από ημερομηνία στις 6 ή 7 Απριλίου.

Tα σούπερ μάρκετ, "Colruyt" και "OKay et Soluciouss" ζητούν από τους πελάτες τους να μην καταναλώνουν την σαλάτα Everyday (200g) και Nice&Easy (400g) λόγω της ανίχνευσης καταλοίπων φυτοφαρμάκων methiocarb σε μείγματα Ραδίκι, κατά τη διάρκεια ελέγχου της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Ασφάλεια των Τροφίμων Αλυσίδας (AFSCA).

 Οι αριθμοί της παραβατικής παρτίδας είναι: Everyday EL-SM2001431 and Nice & Easy EL-SM4001431 / EL-SM4001401 Ημερομηνίες όρια κατανάλωσης σε αυτά τα μείγματα είναι 06 και 07/04/2015.

"Πιθανά συμπτώματα της δηλητηρίασης που προκαλείται από methiocarb είναι ο πόνος στο στομάχι, ναυτία, εμετό και διάρροια. Ωστόσο, το methiocarb, να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας σε περίπτωση κατανάλωση σε μεγάλες ποσότητες.

Αν φάγατε μείγματα σαλάτα Everyday και ή τη Nice&Easy , παρακαλείσθε να συμβουλευτείτε το γιατρό σας αμέσως, » είπε η Colruyt .