Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2017

4 νεκροί 2 τρομοκράτες και 11 τραυματίες!!!



Ένας πολίτης, ένας αστυνομικός και δύο τρομοκράτες νεκροί είναι έως τώρα ανεπίσημος απολογισμός από την ισχυρή έκρηξη κοντά στο δικαστικό μέγαρο της Σμύρνης και τις ένοπλες συγκρούσεις που ακολούθησαν.

Τουρκικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι η Αστυνομία αναζητά και τρίτο ύποπτο. Ο νεκρός πολίτης ήταν υπάλληλος του δικαστηρίου.

Έως τώρα δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης για το χτύπημα.



Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο σύμφωνα με τουρκικά ΜΜΕ σε κοντινή απόσταση από δικαστήριο στη Σμύρνη. Σύμφωνα με μαρτυρίες η έκρηξη που έγινε στην περιοχή Μπαϊρακλί ακούστηκε σε όλη την πόλη. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα. Μάρτυρες ανέφεραν ότι ένα αυτοκίνητο – κάποιοι μιλούν για δύο – εξερράγη μπροστά στο δικαστήριο και αυτό δείχνουν και φωτογραφίες. Η έκρηξη φέρεται να έγινε στο πάρκινγκ του δικαστηρίου που είναι για τους δικαστές και τους εισαγγελείς.




Άλλες μαρτυρίες έκαναν λόγο για ένοπλη σύρραξη μέσα στο δικαστήριο ενώ βρίσκονται μέσα σε αυτό οι εργαζόμενοι.





 Πληροφορίες από το πρακτορείο Ανατολή ανέφεραν ότι έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα. Ο ένας εξ αυτών ήταν αστυνομικός και ο δεύτερος εργαζόμενος στο δικαστήριο. Ακόμη υπάρχουν και δύο νεκροί τρομοκράτες και 9 τραυματίες. Μάλιστα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφόρησαν φωτογραφίες δύο νεκρών ανδρών χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται αν πρόκειται για τους δύο νεκρούς δράστες.






IZMIRDRASTES1

 Οι Αρχές αναζητούν ένα τρίτο άτομο που έχει ύψος 1,65 με 1,70.


drastis1