Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

«Είχε χάσει το μυαλό του»



Μόλις 6 μέρες μετά τον ερχομό του νέου έτους κι είχαμε το πρώτο αιματοκύλισμα!

Ο Σαντιάγο Εστεμπάν άνοιξε πυρ στην περιοχή παραλαβής των αποσκευών στο Terminal 1 του αεροδρομίου της Φλόριντα «Φορτ Λόντερντέιλ», όπου 5 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κι άλλοι 8 τραυματίστηκαν, πριν ο ένοπλος τελικώς συλληφθεί.



Ποιος είναι ο δράστης
Γεννημένος στο Νιου Τζέρσι και βετεράνος στο Ιράκ είναι ο Εστεμπάν Σαντιάγο, ο οποίος ταυτοποιήθηκε ως δράστης του μακελειού στο αεροδρόμιο της Φλόριντα.

Ο Σαντιάγο «έχασε το μυαλό του» μετά την υπηρεσία του στο Ιράκ, είπε η θεία του σε ιστοσελίδα του Νιου Τζέρσι. Σημείωσε ότι ο δράστης έχει μεγαλώσει στο Πουέρτο Ρίκο και πως επέστρεψε στο νησί μετά την υπηρεσία του στη Μέση Ανατολή και νοσηλεύτηκε με ψυχολογικά προβλήματα.



Η θεία του είπε ακόμα πως πρόσφατα βρήκε δουλειά ως security στην Αλάσκα κι έγινε πατέρας τον περασμένο χρόνο. Ο αδερφός του, δήλωσε στο NBC, πως ο Σαντιάγο λάμβανε ακόμα βοήθεια για τα ψυχολογικά του προβλήματα, ενώ είχε στην κατοχή του όπλο. Ο Σαντιάγο αποστρατεύτηκε τιμητικά από την Εθνοφυλακή, πριν τέσσερις μήνες, επιβεβαίωσε πηγή του στρατού στο ABC.