Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

Ελληνικής καταγωγής ο δράστης που σκόρπισε τον θάνατο στη Μελβούρνη!!!

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 20 τραυματίστηκαν, όταν ένας οδηγός αυτοκινήτου έπεσε πάνω σε πεζούς, στη Μελβούρνη.

Σύμφωνα με την ανταπόκριση της ΕΡΤ, ο 35χρονος οδηγός του αυτοκινήτου είναι ελληνικής καταγωγής και πριν από την πράξη του είχε διαπληκτιστεί με μέλη της οικογένειας του στο μετρό.



Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει συλληφθεί.

Το περιστατικό δεν σχετίζεται με την τρομοκρατία, σύμφωνα με δηλώσεις της αστυνομίας, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

AustraliaCar01
Τουλάχιστον τρεις σκοτώθηκαν και 20 τραυματίστηκαν, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς, στο κέντρο της Μελβούρνης.

Πρόκειται για εσκεμμένη ενέργεια, με τα κίνητρα του οδηγού να μην έχουν γίνει ακόμη γνωστά, λένε οι αρχές της Αυστραλίας. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neoskosmos.com, ο οδηγός που έχει συλληφθεί είναι ελληνικής καταγωγής, ωστόσο η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Σε συναγερμό η πόλη

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένας άντρας οδήγησε από πρόθεση το αυτοκίνητό του, πάνω στους πεζούς, την ώρα του μεσημεριανού διαλείμματος, που η κίνηση είναι αυξημένη.Το περιστατικό δε σχετίζεται με την τρομοκρατία, σύμφωνα με δηλώσεις της αστυνομίας, στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου. 

AustraliaCar02
Τα ΜΜΕ στην Αυστραλία, αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο κινούνταν παράξενα πριν από το δυστύχημα, που έγινε στη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος, την ώρα που ο αριθμός των πεζών αυξάνεται. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούστηκε τουλάχιστον ένας πυροβολισμός.

Οι αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν το κέντρο της πόλης, ενώ διακόπηκε η λειτουργία του τραμ στην περιοχή του εμπορικού κέντρου στη διάσημη Bourke Street.