Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Είδαμε τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τη σχολιάζουμε


Ένα γλέντι ελληνικών προδιαγραφών ζήσαμε όλοι μας το περασμένο Σάββατο στο Cirque Royal όπου η Νατάσα μας ξεσήκωσε με τα τραγούδια της. Το κοινό ζεστότερο από ποτέ, το κέφι ήταν δεδομένο και ανέβαινε συνέχεια όσο περνούσε η ώρα. Στις λεπτομέρειες τώρα:

Εκπληκτική φωνή! Η τέλεια λαϊκή φωνή που ντύνει τραγούδια που όλοι μας έχουμε λατρέψει και σιγοτραγουδήσει. Κάποιοι όχι και τόσο σιγά.

Καταπληκτικά φορέματα, ανέδειξαν το σώμα της και το στυλ της και μας θύμισαν τη Jessica Rabbit! Μοιραία γυναίκα πάνω σε εξαιρετικές γόβες που τις περπάτησε και τις χόρεψε με πολύ στυλ και άνεση. Σέξι, σέξι, σέξι!

Αλλά βρε Νατάσα μου, γιατί μας... βάζεις δύσκολα; Ξεκινούσε ένα τραγούδι, τραγουδούσες την πρώτη στροφή και το πρώτο ρεφραίν το έδινες σε μας! Πάει λίγος καιρός ξέρεις... Πες εσύ το πρώτο ρεφραίν και θα το πιάσουμε εμείς στα επόμενα! Βέβαια ήμουν από τους λίγους που ξεχνούσαν τα λόγια. Όλος ο χώρος γέμισε από τις φωνές των ανθρώπων που τραγουδούσαν δυνατά. Δεν άργησε να ανάψει το γλέντι και να αρχίσει ο χορός γύρω από τα καθίσματα και τότε αποφασίζει η Νατάσα να περπατήσει γύρω από το κοινό! Έσπασαν τα ρεκόρ οι selfies που βγήκαν εκείνη την ώρα. Αλλά, κυρία! Και το γύρισε το χώρο περιτριγυρισμένη από τόσο κόσμο πάνω στις εκπληκτικές τις γόβες και δεν αρνήθηκε φωτογραφία την ώρα που είχε το δύσκολο έργο να βγάλει το πρόγραμμά της.

Μπορεί λοιπόν εσύ να τράβηξες μία κόκκινη γραμμή εκείνο το βράδυ Νατάσα μας, εμείς όμως σου βάλαμε ένα τεράστιο πράσινο "τικ" και ανυπομονούμε να σε ξαναδούμε στην πόλη μας!