Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Τα ζώδια της ημέρας - Παρθένε, η μέρα θέλει διαπραγμάτευση.


Κριός

Ανησυχείτε πως σας τελειώνει ο χρόνος και πως έχετε ακόμα μία σημαντική απόφαση να πάρετε. Όπως και να έχει, είναι εξυπνότερο να περιμένετε μία ή δύο μέρες πριν πάρετε κάποιο δραστικό μέτρο. Μην αντιδράσετε υπερβολικά. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για βιασύνες, μόνο και μόνο για να δείξετε σε όλους πόσο καλά μπορείτε να διαχειριστείτε μία κρίση στην εργασία σας. Δεν θα κερδίσετε τίποτα προσπαθώντας να εμπνεύσετε τους άλλους με το θάρρος σας.


Ταύρος

Όση δουλειά και αν έχετε σήμερα, οι άλλοι δεν πρόκειται να το καταλάβουν. Ευτυχώς, δεν ψάχνετε την αναγνώριση, έτσι σας αρέσει να δουλεύετε πίσω στα παρασκήνια. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως προσπαθείτε να αποφύγετε ηθελημένα το επίκεντρο της προσοχής. Απλά δεν θέλετε να σπαταλήσετε εκεί την ενέργειά σας. Δεν είναι κακό να αποδεχτείτε την αναγνώριση όταν έρχεται, για την πολύτιμη συνεισφορά σας. Λίγη εκτίμηση θα σας κάνει καλό.


Δίδυμοι

Η διάθεσή σας σήμερα θα βιώσει τρομερά σκαμπανεβάσματα. Κάθε φορά που θα αποφασίζετε κάτι, τα συναισθήματά σας θα αλλάζουν ξανά. Ωστόσο, ανησυχείτε για το πώς θα ερμηνεύσουν οι άλλοι την αστάθεια σας αυτή. Όπως και να έχει, όμως, δεν έχετε την ικανότητα να αλλάξετε την προοπτική τους. Μην αποκαλύψετε ακόμα τις απόψεις σας, αν δεν κατασταλάξουν πρώτα τα συναισθήματά σας, και επιστρέψει η διαύγεια.
Αντί να προσπαθείτε να φτιάξετε κάτι που δεν μπορείτε να ελέγξετε, επικεντρωθείτε στις αξίες σας.

Καρκίνος

Σήμερα δεν θα είναι καθόλου εύκολο να κρύψετε τα συναισθήματά σας. Η επιστροφή της σεληνης στο ζωδιο σας σήμερα, θα σας γεμίσει είτε με περηφάνια είτε με φόβους που θέλετε να αποφύγετε. Όπως και να έχει, ετοιμαστείτε να βιώσετε αυτό το ταξίδι. Απλά να θυμάστε πως είναι καλύτερο να διαχειριστείτε τις διαθέσεις σας όπως αλλάζουν, αλλιώς θα εμποδίσουν τον επόμενο συναισθηματικό κύκλο που θα ξεκινήσει με την μεθαυριανή Νεα σεληνη. Αφήστε πίσω τις παλιές σας προσδοκίες.

Λέων

Έχετε την άδεια του σύμπαντος να κρατήσετε τις σκέψεις για τον εαυτό σας σήμερα, καθώς θα ωφεληθείτε από την ηρεμία και ακούγοντας την καρδιά σας. Είναι αρκετά δύσκολο να ακούσετε την ίδια σας την φωνή, όταν είστε συνέχεια στο τρέξιμο. Δεν είναι δικό σας το φταίξιμο που οι άνθρωποι σας πιέζουν. Αντί να σκέφτεστε τους άλλους, κάντε αυτό που θεωρείτε ιδανικό για εσάς. Όλοι θα συγχωρήσουν την συγκεκριμένη ανάγκη για ιδιωτική ζωή, όταν επιστρέψετε ανανεωμένοι και καλύτερα από ποτέ.

Παρθένος

Σήμερα ίσως μπερδέψετε τους άλλους στην δουλειά με την διασκορπισμένη σας ενέργεια, και τους αποσπάσετε την προσοχή από τις υποχρεώσεις σας, ακόμα και αν δεν το θέλετε. Αν και οι προθέσεις σας είναι καλές, δεν σας ενδιαφέρει να αλλάξετε τα σχέδιά σας για τους άλλους. Όμως, προτού υποστηρίξετε πως δεν θέλετε περισσότερες ευθύνες, σκεφτείτε αυτά που μπορεί να κερδίσετε από την κατάσταση αυτή. Ίσως είναι καλύτερο να διαπραγματευτείτε για αυτά που θέλετε, και όχι να απομακρυνθείτε και να χάσετε την ευκαιρία που έχετε για να κάνετε τη διαφορά.

Ζυγός

Η αιώνια ανησυχία σας για το πώς περνούν οι άλλοι στην δουλειά, είναι ένα από τα πράγματα που σας κάνουν τόσο πολύτιμους στην ομάδα. Ωστόσο, ίσως απογοητευτείτε σήμερα, καθώς θα εξαντληθείτε φροντίζοντας τις ανάγκες των άλλων. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τίποτα να σας αποσπάσει την προσοχή από τους προσωπικούς σας στόχους. Το αίσθημα ανεπάρκειας, θα μειώσει τον ενθουσιασμό και θα εμποδίσει την πρόοδό σας. Είναι δύσκολο να αλλάξετε συμπεριφορά, αλλά σίγουρα έχετε τη δύναμη.


Σκορπιός

Ξέρετε πως πρέπει να επικεντρωθείτε στο παρόν αντί να επιμένετε σε ένα παλιό όνειρο που εμποδίζει την ευτυχία σας. Αν κάποιος αμφισβητήσει τον τρόπο που ζείτε τη ζωή σας, μην πέσετε στην παγίδα και υπερασπιστείτε τους μακροχρόνιους στόχους σας. Να θυμάστε πως το να κολλάτε στο παρελθόν ή να ονειρεύεστε το μέλλον, δεν σας αφήνει πολύ χρόνο στο παρόν.


Τοξότης

Φαίνεται πως όλοι θέλουν να περάσουν χρόνο μαζί σας σήμερα, καθώς ξέρετε πώς να διασκεδάζετε, ακόμα και όταν δεν είστε συναισθηματικά διαθέσιμοι. Ωστόσο, μπορείτε να αποφύγετε το άγχος αυτής της κατάστασης, αν απομακρύνετε τη συζήτηση από τα συναισθήματά σας, και την οδηγήσετε στους άλλους. Η εξυπνάδα θα σας επιτρέψει να σώσετε τη μέρα, αλλά προσέξτε να μην θυσιάσετε τις ανάγκες της καρδιά σας στην πορεία.

Αιγόκερως

Σας αρέσει όταν οι άλλοι είναι άμεσοι και λένε ακριβώς αυτό που σκέφτονται. Αλλιώς η φαντασία σας μετατρέπει το άγνωστο σε κάτι χειρότερο από την απλή αλήθεια. Δεν σας αρέσει ιδιαίτερα όταν ένας φίλος ή συνάδελφος σας κρύβει πράγματα. Δυστυχώς, η επιθυμία να γνωρίζετε τα συναισθήματα των άλλων, θα κρύψει ακόμα περισσότερο τα δικά σας. Χαλαρώστε την έντονη περιέργειά σας σήμερα. Μία έμμεση προσέγγιση ίσως είναι ο τέλειος καταλύτης για να πυροδοτηθεί μία απαραίτητη συζήτηση.

Υδροχόος

Η επιθυμία σας για πνευματικές συζητήσεις ίσως δεν ικανοποιηθεί σήμερα, καθώς τα συναισθήματα των ανθρώπων θα μπλέκονται συνεχώς, όποιο θέμα και αν ξεκινήσετε. Η προσπάθειά σας να μετριάσετε την φυσική ροή της συζήτησης ίσως εκνευρίσει κάποιον, και πυροδοτήσει το συναισθηματικό ξέσπασμα που προσπαθείτε να αποφύγετε. Αντί για αυτό, επιτρέψτε στον διάλογο να εξελιχθεί φυσικά. Η σοφία του σύμπαντος λάμπει, όταν δεν προσπαθείτε να αποκτήσετε τον έλεγχο.

Ιχθύες

Αν νομίζετε πως ένας συνάδελφος προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σας, η ανταπόκρισή σας σήμερα θα τον βρει απροετοίμαστο. Μερικές φορές συγχωρείτε τους άλλους χωρίς να πρέπει, όμως αν νιώσετε πως σας πιέζουν, η αντίδρασή σας γίνεται υπερβολική. Μην διστάσετε να ξεκινήσετε μία διαμάχη αν είναι απαραίτητο. Απλά να θυμάστε πως η συμπόνια είναι ακόμα το πιο αποτελεσματικό σας όπλο. Κρατήστε το κεφάλι σας ψηλά και θα κερδίσετε τον σεβασμό που σας αξίζει.