Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Εργασία στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΕΛΚ

Αν σκέφτεστε μια σταδιοδρομία στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να εργαστείτε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.



Έχουμε προσλάβει και καταρτίζουμε αφοσιωμένους και φιλόδοξους ανθρώπους από ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση και πέραν αυτής, ​​και τους προσφέρουμε τη δυνατότητα περαιτέρω προσωπικής εξέλιξης μέσω επαγγελματικής κατάρτισης. Έχουμε συναδέλφους από όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, τις υποψήφιες προς ένταξη χώρες και τις τρίτες χώρες.

Το αφοσιωμένο και υψηλά καταρτισμένο προσωπικό μας βοηθάει το έργο των βουλευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και συμμετέχει ενεργά στην κοινοβουλευτική ατζέντα. Απασχολούμε συμβούλους πολιτικής με γνώση της περίπλοκης λειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Απασχολούμε συμβούλους επικοινωνίας που εξασφαλίζουν ότι το μήνυμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας γίνεται γνωστό τόσο μέσα από τα παραδοσιακά, όσο και από τα διαδικτυακά κανάλια. Οι συνάδελφοί μας στο χώρο των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μάς παρέχουν τα σύγχρονα εργαλεία για να κάνουμε απρόσκοπτα τη δουλειά μας. Η ομάδα του ανθρώπινου δυναμικού προσφέρει διοικητική υποστήριξη στο προσωπικό μας.

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΕΛΚ χαιρετίζουμε τη διαφορετικότητα μεταξύ του προσωπικού μας. Εργαζόμαστε σε ένα διεθνές περιβάλλον και σχεδόν πάντα σε περισσότερες από μία γλώσσες. Προσπαθούμε να συμβάλουμε στη δημιουργία κλίματος αμεσότητας και συνεργασίας μεταξύ συναδέλφων.

Αν όλα τα παραπάνω σας αντιπροσωπεύουν, ρίξτε μια ματιά παρακάτω για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σταδιοδρομία και τις τρέχουσες διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

http://www.eppgroup.eu/el/careers