Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Να τρώτε επώνυμες πίτες και από επιλεγμένα καταστήματα!!!

Σατανικό τρίο κανίβαλων σκότωνε γυναίκες, τις έκανε πίτες και τις πωλούσε σε σχολεία.


Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη της Βραζιλίας από την υπόθεση με ένα ζευγάρι κανίβαλων το οποίο δολοφονούσε μαζί με την... ερωμένη τους, γυναίκες και έφτιαχνε πίτες με την σάρκα των νεκρών!

Ο Χόρχε Μπελτράο Νεγκρομόντε ντα Σιλβέιρα, η σύζυγος του Ισαμπέλ Κριστίνα Πίρες και η ερωμένη τους συνελήφθησαν από τις αρχές για την δολοφονία δύο γυναικών, των οποίων τα απομεινάρια έκαναν πίτες! Η φρικιαστική υπόθεση είδε ξανά το φως της δημοσιότητας με αφορμή την δίκη των θυμάτων και κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας την Παρασκευή έγινε γνωστό ότι όχι μόνο σκότωναν και έκαναν πίτες τα θύματα, αλλά τις πωλούσαν σε σχολεία, τοπικά νοσοκομεία και γείτονες.

Μάλιστα, οι κατηγορούμενοι έτρωγαν κομμάτια από τα πτώματα και διαφήμιζαν τις πίτες τους λέγοντας ότι περιέχουν κοτόπουλο ή τόνο. Οι δολοφονίες έλαβαν χώρα στην πόλη στην οποία κατοικούσαν οι τρεις κανίβαλοι, την Γκαρανχούνς, ενώ σύμφωνα με πληροφόρησες ομολόγησαν ότι δέλεαρ για να επισκεφτούν τα θύματα το σπίτι τους, ήταν η δουλειά που τους προσέφεραν, αφού είχαν βάλει αγγελία ότι ήθελαν μια γυναίκα για να προσέχει τα παιδιά τους! Οι δολοφονίες έγιναν από το 2008 έως το 2012 ενώ δεν έχει διευκρινιστεί το πόσες γυναίκες έχουν δολοφονηθεί από τους τρεις. Τα απομεινάρια των θυμάτων βρέθηκαν από αστυνομικούς στην πίσω αυλή του σπιτιού του ζευγαριού.



To σατανικό τρίο στο δικαστήριο. Από αριστερά: Η Ισαμπέλ, ο Χόρχε και η ερωμένη τους

Επίσης, αστυνομικοί βρήκαν εντός της οικίας ένα βιβλίο 50 σελίδων υπό τον τίτλο «Οι αποκαλύψεις ενός σχιζοφρενή», μέσα στο οποίο ο δράστης, Χόρχε Μπελτράο Νεγκρομόντε ντα Σιλβέιρα, ανέφερε ότι είχε εμμονή με το να σκοτώνει γυναίκες. 

Όσον αφορά στο ποια ήταν η πρώτη εξήγηση που έδωσαν στις αρχές μετά τη σύλληψή τους, σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ, είπαν ότι ανήκαν σε μια οργάνωση η οποία πάλευε για τον «εξαγνισμό» του κόσμου και τη μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού.