Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Free Wifi στα Ταxi Verts!!!


Από τον Νοέμβριο, η εταιρία ταξί “Ταxi Verts” θα προσφέρει δωρεάν Διαδίκτυο σε 50 ταξί, οι επιβάτες θα έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας Mobistar με δίκτυο 4G με τη βοήθεια μιας ειδικής κάρτας SIM που τοποθετείται στο ταξί.

Η νέα προσφορά είναι μια επέκταση της υπάρχουσας συνεργασίας μεταξύ Mobistar και “Ταxi Verts”, το οποίο ήδη επιτρέπει σε 1000 οδηγούς γρήγορα και αποτελεσματικά να ανταλλάσσουν δεδομένα σε πραγματικό χρόνο μέσω του PDA τους.

H Επικεφαλής Επιχειρήσεων και Χονδρική Σύμβουλος στ Mobistar, Stephane Beauduin είπε σε μια δήλωση προς τον Τύπο κυκλοφόρησε την Παρασκευή ότι: «Με την προσφορά αυτή, παρέχουμε ένα ακόμη κομμάτι του παζλ για εκείνους που θέλουν να είναι σε θέση να εργαστούν σε οποιοδήποτε μέρος ανά πάσα στιγμή και να κάνουμε το κινητό γραφείο πραγματικότητα “Ταxi Verts”.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου, υπεγράφη συνεργασία μεταξύ Mobistar και τη φλαμανδική δημόσια εταιρεία μεταφορών De Lijn για δωρεάν Διαδίκτυο στα λεωφορεία και στα τραμ στη Γάνδη και Αμβέρσα.