Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Αναβολή όλων των πρωταθλημάτων αποφάσισε η ΕΠΟ!





Την αναβολή όλων των εθνικών πρωταθλημάτων, επαγγελματικών και ερασιτεχνικών, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην αποψινή έκτακτη συνεδρίασή του. Από τις 17 Νοεμβρίου και μέχρι νεωτέρας η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας δεν θα ορίζει διαιτητές για κανέναν αγώνα, μετά το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χριστόφορου Ζωγράφου.

O πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής μετέβη τη νύχτα στον «Ευαγγελισμό» όπου μεταφέρθηκε ο κ. Ζωγράφος και αφού συνομίλησε με τον υποδιοικητή της μονάδας, έφυγε βαθύτατα προβληματισμένος από το νοσοκομείο στις 4 το πρωϊ.

Χριστόφορος Ζωγράφος χτυπήθηκε από αγνώστους στο κεφάλι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό...

Το συμβάν έλαβε χώρα όταν ο Χριστόφορος Ζωγράφος επέστρεφε σπίτι του, του είχαν στήσει ενέδρα δυο άγνωστοι και τον χτύπησαν στο κεφάλι. Αμέσως μετά και κατά τις 3:15 τα ξημερώματα ο πρώην διαιτητής διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός με βαριά τραύματα στο κεφάλι, με τους γιατρούς όπου ήταν σε εφημερία και τους ανθρώπους της ασφαλείας να έχουν σαστίσει.

Ο κ. Ζωγράφος μεταφέρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες στον 10° όροφο του Ευαγγελισμού, όπου είναι και ο επίσημος του νοσοκομείου χωρίς να επιτρέπεται η πρόσβαση στον οποιονδήποτε δεν έχει την άδεια να προσέλθει στους, εν λόγω, θαλάμους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του KoolNews, στο νοσοκομείο ήρθε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής, ο οποίος είχε συνομιλία με τον υποδιοικητή της μονάδας και κατά τις 4 τα ξημερώματα έφυγε από το νοσοκομείο.

Πάντως, υπάρχει έντονη ανησυχία και στις τάξεις του Ευαγγελισμού καθώς φοβούνται για δεύτερη επίθεση στον κ. Ζωγράφο με τον υποδιοικητή να δίνει εντολές στους ανθρώπους της ασφαλείας να ελέγχουν ποιοι είναι εκείνοι που μπαίνουν στο νοσοκομείο, ούτως ώστε να μην έχει κάποιος πρόσβαση στον χώρο που βρίσκεται ο συνεργάτης του Χιου Ντάλας.

Σε ό, τι αφορά τον Χριστόφορο Ζωγράφο έχει υποστεί διάσειση και θα μείνει νοσηλευόμενος μέχρι την Δευτέρα.