Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

AirAsia - Βρέθηκαν αντικείμενα στη θάλασσα

Ένα αυστραλιανό αεροπλάνο φέρεται να εντόπισε αντικείμενα στην επιφάνεια της θάλασσας καθώς από τα ξημερώματα σήμερα οι Αρχές επαναλαμβάνουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της πτήσης QZ8501 της AirAsia, που αγνοείται από χθες, όπως μεταδίδει τοSkynews.

Αρμόδιοι των ινδονησιακών Αρχών αναφέρουν πως η ομάδα έρευνας και διάσωσης έκανε την ανακάλυψη ενώ ερευνούσε την περιοχή στη Θάλασσα της Ιάβας.

Το Airbus 320 απογειώθηκε από τo διεθνές αεροδρόμιο της Σουραμπάγια της Ινδονησίας προς τη Σιγκαπούρη, μεταφέροντας 162 επιβάτες.

Τα συνεργεία διάσωσης επεκτείνουν τις έρευνές τους σε ευρύτερη θαλάσσια περιοχή, ενώ το πρωί αξιωματούχοι εκτίμησαν πως το αεροσκάφος πρέπει να έχει συντριβεί στη θάλασσα και τώρα να βρίσκεται στον πάτο της θάλασσας. «Με βάση την εκτίμηση της ομάδας που συντονίζει την έρευνα ( το αεροσκάφος) βρίσκεται μέσα στο νερό», ανέφερε ο επικεφαλής της έρευνας και διάσωσης στο πρακτορείο ειδήσεων της Ινδονησίας. Ο ίδιος όμως απέφυγε να πει μια πιθανή τοποθεσία συντριβής του αεροπλάνου.