Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Eξερράγη εν κινήσει IX

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών έχει μεταβεί στο σημείο της Αττικής Οδού, όπου εξερράγη όχημα, περίπου στις 7.30 το πρωί, και πραγματοποιεί έρευνα.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, σκοτώθηκε ο οδηγός του οχήματος, ενώ η συνοδηγός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εγκαύματα.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη οι ακριβείς συνθήκες της έκρηξης.

Σύμφωνα με το Μega, κάτω από το αυτοκίνητο υπήρχε κρατήρας και πρόκειται για παγιδευμένο ΙΧ.

Όπως μετέδωσε η ΝΕΡΙΤ, ο νεκρός είναι άνδρας αλβανικής καταγωγής.


Αυτοκίνητο παγιδευμένο με εκρηκτικά εξερράγη εν κινήσει (pics)

Ένα σοβαρότατο περιστατικό είχαμε στις 7:30 το πρωί της Δευτέρας στην Αττική Οδό κοντά στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στο ύψος του κτηρίου της Αστυνομίας, όταν ένα όχημα μάρκας Smart εξερράγη εν κινήσει.

Αστυνομικοί και το ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο και απεγκλώβισαν μια 26χρονη Αλβανίδα, που μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο Γεννηματάς. Ο άντρας άφησε την τελευταία του πνοή δεχόμενος τις πρώτες βοήθειες στο σημείο, ενώ σύμφωνα με το ΕΚΑΒ παραμένει στο ιατρείο του αεροδρομίου, γιατί το σώμα του έχει διαμελιστεί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το αυτοκίνητο ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά, αλλά δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη αν στόχος ήταν ο οδηγός ή οι επιβάτες κατευθύνονταν προς τον στόχο τους.

Πυροσβεστικές δυνάμεις έφτασαν άμεσα και έσβησαν την φωτιά. Λόγω του ατυχήματος υπάρχoυν αντικείμενα στη μέση της Αττικής Οδού και η αστυνομία έχει διακόψει την κίνηση στέλνοντας τα οχήματα από παράκαμψη. Στο σημείο λόγω μικροσυγκρούσεων που ακολούθησαν του τροχαίου, παραμένουν η τροχαία Αττικής Οδού, η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ.

Από ώρα σε ώρα θα φτάσει και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να εξετάσει αν όντως επρόκειτο για εκρηκτικά που προκάλεσαν την έκρηξη.

Κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) έχει μεταβεί στο σημείο της Αττικής Οδού, όπου εξερράγη όχημα, περίπου στις 7.30 το πρωί, και πραγματοποιεί έρευνα.

Δεν έχουν διευκρινιστεί ακόμη οι ακριβείς συνθήκες της έκρηξης. Πάντως, σύμφωνα με μαρτυρίες, από την έκρηξη σκοτώθηκε ο οδηγός του οχήματος, αλβανικής υπηκοότητας, ενώ η συνοδηγός έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο με εγκαύματα.