Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

H Γκουίνεθ Πάλτροου με 44 ευρώ καθαρίζει τον κόλπο της!!!


Είναι εμμονικά συνεπής με τη «σωστή» διατροφή και γενικά με τον «υγιεινό» τρόπο ζωής.

Ο λόγος για τη διάσημη ηθοποιός Γκουίνεθ Πάλτροου που καταφεύγει σε ακραίες πρακτικές προκειμένου να διατηρεί άψογη τη σιλουέτα της. Ωστόσο, αυτή τη φορά η 42χρονη ηθοποιός πάει ένα βήμα παραπέρα… το κομμάτι της υγιεινής, αποκαλύποντας τον τρόπο που καθαρίζει τον κόλπο της, τον οποίο και συστήνει ανεπιφύλακτα σε όλες τις γυναίκες.

Η σταρ του Χόλιγουντ αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της σάιτ- όπου μοιράζεται διάφορες συμβουλές ομορφιάς με το γυναικείο πληθυσμό- GOOP, ότι χρησιμοποιεί… ατμό για τον κόλπο της και πρότεινε, μάλιστα, σε όλες τις αναγνώστριές της να δοκιμάσουν τη συγκεκριμένη θεραπεία, η οποία προσφέρεται σε ένα spa, στη Σάντα Μόνικα των ΗΠΑ.

Η ξανθιά καλλονή γράφει στο GOOP: «Κάθεσαι πάνω σε ένα μίνι-θρόνο, και ένας ατμός συνδυασμένος με υπέρυθρες και αρωματικά φυτά, καθαρίζει τον κόλπο και την μήτρα σου. Είναι μια απίστευτη ενεργειακή απελευθέρωση, και όχι απλά ένας… ντους με ατμό. Σε βοηθάει επίσης να εξισορροπείς τα επίπεδα των θηλυκών σου ορμονών. Αν βρεθείς στο Λος Άντζελες πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσεις».

Η εν λόγω θεραπεία καθαρισμού, κοστίζει 50 δολάρια για μισή ώρα συνεδρίας, περίπου δηλαδή 44 ευρώ.