Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΜΕ 5 ΒΟΜΒΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ - ΤΙ “ΣΤΡΑΒΩΣΕ” - ΑΝΘΡΩΠΟΣ “ΚΛΕΙΔΙ”: Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ

toulouvse234

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Reuters της Ινδίας… οι δύο άντρες που σκόρπισαν τον θάνατο στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών χθες το πρωί… ήταν αδέρφια. Άντρες των αρχών στο Βέλγιο κάνουν λόγο για τα αδέρφια El Bakraoui , οι δύο άντρες που ανατινάχτηκαν. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση…

Γνωστοί τις βελγικές αστυνομικές αρχές φαίνεται πως ήταν οι δυο άνδρες με τα μαύρα στη φωτογραφία από την κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου των Βρυξελλών, οι οποίοι θεωρούνται οι καμικάζι αυτοκτονίας που πυροδότησαν δυο εκρηκτικούς μηχανισμούς. Πρόκειται για τα αδέρφια Ελ Μπακράουι.

Οι βελγικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του άνδρα με τα λευκά, όπως τον ονόμασαν, του τρίτου δράση της επίθεσης στο αεροδρόμιο, το οποίος θεωρείται πως δεν πυροδότησε τα εκρηκτικά που είχε στη βαλίτσα του και διέφυγε, ακολουθώντας το παράδειγμα του Σαλάχ Αμπντεσλάμ στο Παρίσι.

ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΚΑΜΙΚΑΖΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΠΥΡΟΔΟΤΗΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ….

ΑΝΘΡΩΠΟΣ “ΚΛΕΙΔΙ”: Ο ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ

Tι ακριβώς λέει η Guardian:

Ένας οδηγός ταξί αναδεικνύεται σε πρόσωπο κλειδί για την έρευνα των βελγικών αρχών να βρουν τον “άνδρα με τα λευκά” που απεικονίζεται στη φωτογραφία από κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου των Βρυξελλών και θεωρείται ένας από τους δράστες της πολύνεκρης τρομοκρατικής επίθεσης. Ο οδηγός ταξί είναι ο άνθρωπος που αποκάλυψε βήμα βήμα τις τελευταίες κινήσεις των τρομοκρατών!

Ο οδηγός ταξί είναι εκείνος που παρέλαβε τους τρεις δράστες της επίθεσης και τους μετέφερε στο αεροδρόμιο και αργότερα τους αναγνώρισε και οδήγησε την αστυνομία στο κρησφύγετό τους στο προάστιο Σκάρμπεκ.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι τρεις δράστες ζήτησαν ένα ταξί να τους παραλάβει για να τους μεταφέρει στο αεροδρόμιο. Σύμφωνα με το βελγικό τηλεοπτικό δίκτυο VTM TV, ζήτησαν ένα μεγάλο ταξί να χωράει τρεις επιβάτες και πέντε βαλίτσες. Γεγονός που οδηγεί στο συμπέρασμα πως το σχέδιό τους προέβλεπε ότι στο αεροδρόμιο Ζάβεντεμ των Βρυξελλών θα γίνονταν πέντε εκρήξεις!Οταν έφτασε το ταξί για να τους παραλάβει, συνειδητοποίησαν ότι το ταξί δεν ήταν τόσο μεγάλο ώστε να χωρέσει και τις πέντε βαλίτσες όπου είχαν κρύψει τα εκρηκτικά. Κάτι που σύμφωνα με πληροφορίες τους εκνεύρισε. Αναγκάστηκαν όμως να αφήσουν τη μια βαλίτσα στο σπίτι και να μπουν στο ταξί για το αεροδρόμιο.

Ο οδηγός του ταξί είπε πως του έκανε εντύπωση το γεγονός πως δεν τον άφησαν να φορτώσει εκείνος τις βαλίτσες στο ταξί αλλά ήθελαν να το κάνουν οι ίδιοι. Αφού τους άφησε στο αεροδρόμιο, ο οδηγός έφυγε αλλά όταν λίγο μετά άκουσε για εκρήξεις στο Ζάβεντεμ, έκανε τη σύνδεση και πήγε στην αστυνομία.

Είπε όλα όσα είχαν γίνει και μέσα από τη μαρτυρία του, η βελγική αστυνομία έφτασε στο σπίτι στο Σάρμπεκ όπου εντοπίστηκε η πέμπτη βαλίτσα, αυτή που είχαν αφήσει οι τρομοκράτες πίσω, χημικά αλλά και μια σημαία του Ισλαμικού Κράτους, που επισήμως έχει αναλάβει την επίθεση για την τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες, σύμφωνα με σχετικό άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.

Όπως διαβάσαμε, από τη μαρτυρία του οδηγού προκύπτει ότι: οι τέσσερις παγιδευμένες βαλίτσες που έφτασαν στο αεροδρόμιο, οι δυο εξερράγησαν με απολογισμό τουλάχιστον 14 νεκρούς και εκατοντάδες τραυματίες, η μια εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη και η τέταρτη είναι εκείνη που βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης.

Τους ήξεραν και συνδέονται με το μακελειό στο Παρίσι!

Ακόμη ένα φιάσκο των βελγικών αρχών! Οι δυο άνδρες που θεωρούνται βομβιστές αυτοκτονίας και είναι εκείνοι που πυροδότησαν τα εκρηκτικά στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών είναι τα αδέρφια Χαλίντ και Ιμπραίμ Ελ Μπακράουι. Καταζητούνταν από την αστυνομία γιατί θεωρούνταν ύποπτοι πως νοίκιαζαν σπίτια για να κρυφτούν τα μέλη της ομάδας που έκανε την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι στις 13 Νοεμβρίου! Την είδηση μετέδωσε το βελγικό δίκτυο RTBF.

Ο Χαλίντ, με ψεύτικο όνομα, είχε νοικιάσει το διαμέρισμα στη συνοικία Φόρεστ της βελγικής πρωτεύουσας όπου η αστυνομία σκότωσε έναν ένοπλο κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης την περασμένη εβδομάδα, μετέδωσε το RTBF.Ερευνητές βρήκαν μετά την επιχείρηση αυτή μια σημαία του Ισλαμικού Κράτους, ένα όπλο και ένα αποτύπωμα του βασικού υπόπτου των επιθέσεων του Παρισιού Σαλάχ Αμπντεσλάμ, ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή από τη βελγική αστυνομία.Και οι δύο αδελφοί Ελ Μπακράουι έχουν ιδιαίτερα βεβαρυμένο ποινικό μητρώο για αδικήματα όμως που δεν είχαν σχέση μέχρι χθες με τρομοκρατία, σύμφωνα με το RTBF.