Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Θα βάλω ένα σακάκι που θα κάνει Μπάμ!!! - βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε

Νέα τρομοκρατική επίθεση σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Κωνσταντινούπολη έξι μόλις ημέρες μετά την επίθεση στην Άγκυρα. Αυτή τη φορά στόχος ήταν ένας από τους πιο πολυσύχναστους πεζόδρομους της πόλης.

Η έκρηξη οφείλεται σε επίθεση καμικάζι από την οποία σκοτώθηκαν ο δράστης κι άλλοι τέσσερις άνθρωποι, μετέδωσαν ειδησεογραφικά τηλεοπτικά δίκτυα. Άλλοι 20 άνθρωποι τραυματίσθηκαν από την έκρηξη, εκ των οποίων τρεις είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Tο CNN Turk μεταδίδει ότι η περιοχή έχει αποκλειστεί από τις δυνάμεις ασφαλείας.

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕ, βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχθηκε μπροστά από εμπορικό κέντρο αλλά και παράρτημα του ελληνικού προξενείου.Αυτόπτης μάρτυρας είπε στο Ρόιτερς πως βλέπει ελικόπτερα της αστυνομίας να πετούν πάνω από την περιοχή, ενώ εικόνες στην τηλεόραση δείχνουν ανθρώπους να απομακρύνονται τρέχοντας.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα ένα παγιδευμένο αυτοκίνητο είχε εκραγεί στην Άγκυρα, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 37 άνθρωποι.
tourkia
ImageHandler

Ένα τρομερό βίντεο-ντοκουμέντο από τη νέα βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στην Κωνσταντινούπολη έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο απεικονίζει τον δράστη της επίθεσης να τινάζεται στον αέρα, παρασύροντας στο θάνατο και τραυματίζοντας βαριά τους περαστικούς γύρω του, στον κεντρικό πεζόδρομο Ιστικλάλ.

Οι τουρκικές αρχές υποστηρίζουν ότι πίσω από την επίθεση κρύβονται οι Κούρδοι του PKK.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εικόνες του βίντεο είναι πολύ σκληρές.