Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΕΚΡΗΞΗ ΣΕ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΜΕ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ – ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΗ Η ΠΕΡΙΟΧΗ

Cdk0toeXEAAF81v

Οι γερμανικές Αρχές έχουν ήδη αποκλείσει την ευρύτερη περιοχή και ήδη η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ανέλαβε την έρευνα της υπόθεσης. Μάλιστα η γερμανική αστυνομία κάλεσε, μέσω του Twitter, τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους, να κλείσουν τα παράθυρα αλλά και να απομακρυνθούν από τα μπαλκόνια.

Η έκρηξη του αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε την ώρα που περνούσε δίπλα από σταθμευμένο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τagesspiegel» η οποία επικαλείται μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ο οδηγός του αυτοκίνητου, στην προσπάθειά του να απεγκλωβιστεί , υπέκυψε στα τραύματά του.

Προηγούμενη ενημέρωση: Σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν λίγο το Russia Today, έκρηξη σημειώθηκε σε παγιδευμένο αυτοκίνητο πριν λίγο στο κέντρο της Γερμανικής πρωτεύουσας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από γερμανικά ΜΜΕ, υπάρχει ένας νεκρός άνδρας, πιθανότατα ο οδηγός του αυτοκινήτου VW Passat, που ήταν εν κινήσει κατά τη διάρκεια της έκρηξης. Οι πρώτες εικόνες από την εφημερίδα “Bild” από το αυτοκίνητο στη μέση του δρόμου.
2,w=559,c=0.bild 4,w=559,c=0.bild Cdk0toeXEAAF81v.jpg large Cdk5dvLW8AAY9ci CdkzoR4WIAAw9mw.jpg large CdlQz4XXEAEOfPV