Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

Αρχιμανδρίτης βρέθηκε στο σπίτι του κατακρεουργημένος με μαχαιριές

Συλλήψεις για το φόνο του αρχιμανδρίτη
 
Ένας ανήλικος Έλληνας και ένας 24χρονος Γεωργιανός βρίσκονται στα χέρια των αρχών ως ύποπτοι για την άγρια δολοφονία του αρχιμανδρίτη στη Χώρα Μεσσηνίας, σύμφωνα με πληροφορίες του τοπικού Τύπου. Πληροφορίες που δημοσιεύει το eleftheriaonline, αναφέρουν ότι οι δύο συλληφθέντες έχουν ομολογήσει.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει ότι ο θάνατος του 54χρονου προήλθε από ασφυξία, ενώ το θύμα βρέθηκε με ένα πουκάμισο τυλιγμένο στο λαιμό του. Πληροφορίες από τον τοπικό Τύπο αναφέρουν πως ο άτυχος άνδρας δέχτηκε δύο χτυπήματα με σκεύος της κουζίνας στο πρόσωπο.

Στη συνέχεια δέχτηκε πλήγμα στο κεφάλι με το σπασμένο χερούλι του σκεύους, ενώ ακολούθησε ο πνιγμός του.

Το θύμα βρέθηκε γυμνό σε ύπτια θέση.

Από την αρχή η αστυνομία είχε αφήσει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα, μεταξύ αυτών της ληστείας ή του σεξουαλικού εγκλήματος. Στο σπίτι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης και στο θύμα δεν υπήρξαν ίχνη πάλης.
  



Το φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε το πρωϊ στο χωριό Χώρα Μεσσηνίας όταν οι ενορίτες του αρχιμανδρίτη τον περίμεναν μάταια στην εκκλησία. Ανησύχησαν και όταν ένας γείτονας πήγε στο σπίτι του τον αντίκρισε νεκρό με πολλές μαχαιριές στο σώμα του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το έγκλημα έγινε αργά χθες το βράδυ ή νωρίς τα ξημερώματα.

Αυτή την ώρα στο σημείο βρίσκεται η αστυνομία και αναμένουν Ιατροδικαστή για να εξετάσει το νεκρό Αρχιμανδρίτη.