Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Γδύνεται ο πρωθυπουργός του Βελγίου;



Με… διαφορετικό μάτι θα έχουν την ευκαιρία να δουν τον πρωθυπουργό τους οι Βέλγοι, σύμφωνα με φωτογραφία που διέρρευσε από τα γυρίσματα ντοκιμαντέρ για τη ζωή σημαντικών Βέλγων που θα παρουσιάσει το κανάλι Vier.

Η φωτογραφία δείχνει τον Έλιο ντι Ρούπο να βγάζει το πουκάμισό του για τις ανάγκες της εκπομπής που καταγράφει την πραγματική ζωή και… ουδείς γνωρίζει τί θα ακολουθήσει, με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί αναταραχή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα το επεισόδιο που θα καταγράφει τη ζωή του πρωθυπουργού θα προβληθεί την ερχόμενη εβδομάδα και είναι το αποτέλεσμα έρευνας ενός χρόνου από την ομάδα δημοσιογράφων της εκπομπής.

Η διαρροή της φωτογραφίας έχει ήδη σκανδαλίσει μία μερίδα πολιτών, ενώ «επώνυμοι» σχολιαστές μιλούν για «ανάρμοστη και σκανδαλώδη συμπεριφορά» που δεν έχει να κάνει με την πολιτική ζωή της χώρας.

Πάντως εκπρόσωπος του πρωθυπουργού ανέφερε ότι δεν πρόκειται για είσοδο των καμερών στην κρεβατοκάμαρα του, ούτε θα εμφανιστεί γυμνός, αλλά για ένα στιγμιότυπο ελάχιστων δευτερολέπτων, κατά το οποίο αλλάζει πουκάμισο για έκτακτη δημόσια εμφάνιση.