Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

Λάσμε: "Κερδίζει όποιος το θέλει περισσότερο"




Η ευρωπαϊκή "μάχη" των "αιωνίων" πλησιάζει και ο Στεφάν Λάσμε δηλώνει πως αυτός και οι συμπαίκτες του, παρά τα προβλήματα, θα κάνουν αυτό που πρέπει για να πάρουν τη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε στην εφημερίδα "Πράσινη":

"Ο Ρόκο δεν είναι καλά, ο Τζέιμς έχει χτυπήσει, έχουμε κάποια προβλήματα που είναι σημαντικά, αλλά πρέπει να τα ξεπεράσουμε και να κάνουμε αυτό που πρέπει. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, παίζει σημαντικό ρόλο για την κατάταξή μας στον όμιλο, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε όπως κάθε ματς στη διοργάνωση. Ξέρω πως είναι ένα σημαντικό ματς για τον καθένα στην Ελλάδα, αλλά για μας είναι ακόμη ένα ματς στην Ευρωλίγκα και δεν ανησυχούμε περισσότερο. Κάθε παιχνίδι στη διοργάνωση θέλουμε να το κερδίζουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Μας γνωρίζουν και τους γνωρίζουμε
", τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για το πού θα κριθεί το ντέρμπι, είπε: "Θα κριθεί στην άμυνα και στο ποιος θα το θέλει περισσότερο. Δεν μετράνε τόσο τα συστήματα, όσο το ποιος θέλει τη νίκη πιο πολύ".

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, είπε: "Θέλουμε να μας βοηθήσουν όπως κάνουν πάντα κι εμείς από την πλευρά μας θα δείξουμε αυτό που κάνουμε πάντα".