Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Το μεγαλύτερο παιχνίδι της χρονιάς για τον Ολυμπιακό



Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε το βράδυ (21:45) στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης" τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των "16" του Champions League.

Ο Μίτσελ μπορεί να υπολογίζει και πάλι στις υπηρεσίες του Νέλσον Βαλντές ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε, ωστόσο δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σαβιόλα που τραυματίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να παραταχθούν με τους Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μανιάτη, Εντινγκά, Κάμπελ, Πέρες, Ντομίνγκες και Ολαϊτάν.

Από την πλευρά του ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες, δεν υπολογίζει στους Νάνι, Τζόουνς, Έβανς και στον Μάτα (δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής) και προσανατολίζεται να αρχίσει τον αγώνα με τους Ντε Χέα, Ράφαελ, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ, Φλέτσερ, Βαλέντσια, Γιανγκ, Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι.

Οι αποστολές των δύο ομάδων είναι οι παρακάτω:


Ολυμπιακός: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Κάμπελ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μαρκάνο, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Πέρεζ, Σαλίνο, Σάμαρης, Βαλντέζ, Βέργος.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Φλέτσερ, Κάρικ, Βαλένσια, Ρούνεϊ, Γιάνγκ, Φαν Πέρσι, Σμόλινγκ, Γιανουζάι, Λίντεγκααρντ, Φάμπιο, Μπίτνερ, Άντερσον, Καγκάβα, Γκίγκς, Κλέβερλι, Γουέλμπεκ.