Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

ΠΡΑΚΤΟΡΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΑ


Κάθε ομοιότης με πρόσωπα ή γεγονότα είναι εντελώς τυχαία…

Όταν το ξενόδουλο πρακτοριλίκι συναντά το απόλυτο θράσος και την παράνοια έχουμε φαινόμενα που μένουν στην ιστορία, όπως αυτό, που κάποιος κατ’ όνομα υπουργός εξωτερικών χώρας της ΕΕ πολύ γνωστής σε όλους μας, ο οποίος συμπεριφέρεται απροκάλυπτα όχι απλώς εναντίον των συμφερόντων της χώρας που υποτίθεται ότι υπηρετεί, αλλά σχεδόν ως ένας εκ των έσω πράκτορας κάθε ξένου συμφέροντος εναντίον της, έχει χάσει κάθε αίσθηση αυτοσυγκράτησης και ξεσαλώνει.

Ο κύριος αυτός λοιπόν, που παριστάνει ότι ανήκει στο έθνος των κατοίκων της χώρας, είναι στην πραγματικότητα όχι απλώς ξένος, αλλά φανατικά εχθρικός προς αυτήν, όπως σχεδόν το σύνολο αυτών που στελεχώνουν τις πολιτικές παρατάξεις της εν λόγω χώρας, κι ενώ έχει ζήσει την ζωή του όλη υπερπολυτελώς και δημοσία δαπάνη, δεν αισθάνεται ότι οφείλει την παραμικρή ευγνωμοσύνη και ανταπόδοση προς την χώρα αυτή.

Αντίθετα, διακατέχεται από ρατσιστικό μένος εναντίον της και εναντίον του έθνους που την κατοικεί και χρησιμοποιεί την δημόσια θέση του για να την υπονομεύσει όσο μπορεί. Παρακολουθεί δε με επιτήδεια αδιαφορία και ρατσιστική ικανοποίηση κάθε είδους παραβιάσεις και αθλιότητες εις βάρος της χώρας αςυτής, έχοντας κι ο ίδιος υπονομεύσει τα συμφέροντά της με κάθε πιθανό τρόπο κι έχοντας συμμετάσχει όχι μόνο σε κοινοβουλευτικό πραξικόπημα καισε άλλα ποινικά αδικήματα, αλλά και σε πράξεις εσχάτης προδοσίας.

Αυτό το άτομο, λοιπόν, που έχει αντίδραση πτώματος σε αποσύνθεση απέναντι σε οποιαδήποτε υπονόμευση της χώρας όπου διαμένει, όταν εισβολείς που έχουν καταπατήσει και κλέψει μέρος εδαφών, χώρας ομοέθνου και ομοδόξου με αυτήν στην οποία κατοικεί, αποκάλεσαν την κρατική οντότητα της ομοέθνου ως “εκλιπούσα” (όπως ακριβώς κι ο εν λόγω κύριος) ανεστήθη εκ του τάφου, μόνον όταν ευρωβουλευτής της ομοέθνου χώρας είπε ότι είναι απαράδεκτη αδράνεια εκ μέρους της ΕΕ κι εκ μέρους της χώρας του πτώματος μπροστά στην πρόκληση της χώρας εισβολέως .

Το πτώμα, λοιπόν, το οποίο παρακολουθούσε με μακάρια και σιωπηλή ικανοποίηση τον τρόπο με τον οποίον οι εισβολείς ακυρώνουν τις δύο αδελφές χώρες, σηκώθηκε εκ του τάφου του για να στείλει ρηματική διακοίνωση στην ομόεθνο χώρα ζητώντας να καταδικάσουν δημόσια(!!!) την διαμαρτυρόμενη ευρωβουλευτή, που ενόχλησε την επιτήδεια πρακτορόφρονα μακαριότητά του, μπροστά στις ευθείες προκλήσεις.

Μήπως θα ήταν άραγε καλλίτερα να ζητήσει και την δημόσια διαπόμπευσή της ή και τον θάνατό της στην πυρά για παραδειγματισμό;;;

Όχι τιποτά άλλο, αλλά στην ομόεθνο δεν έχουν και “δικαιοσύνη” με “δημοκρατικά” πολιτικά αντανακλαστικά πλήρως συνδεδεμένα με τα δικά του, όπως έχει φροντίσει να κατασκευάσει αυτός, στην χώρα που κατοικεί, για να αναλάβει να της απαγορεύσει να μιλάει στο ευρωκοινοβούλιο χωρίς δική του γραπτή άδεια ή να την θέσουν σε “δημοκρατικό” κατ’ οίκον περιορισμό, όπως κάνουν στους αναιδείς κι ενοχλητικούς στην χώρα του “πτώματος”.

Το αναστηθέν πτώμα του υπ. εξ. της υπό ξένης κατοχής χώραςλοιπόν, δήλωσε, μεταξύ άλλων ότι “χειρίστηκε με άκρως ικανοποιητικό τρόπο τις προκλήσεις” της εισβάλλουσας χώρας έναντι της ομοέθνου….

Με άκρως ικανοποιητικό για τους εισβολείς, φυσικά!!!!
Για τα συμφέροντα των οποίων εργάζεται και στην συνειδητότητα των οποίων ανήκει.

Μπορείτε να εικάσετε τις χώρες για τις οποίες μιλάμε και το πτώμα που έκανε την ρηματική διακοίνωση!